Evardsons trofejas

1 trofeja
2 

Evardsons albūmi

Raudu cope
4 bildes
 
Karūsas
5 bildes
 

Atkal karūsiņas

:)
«
»
 
31.05.09 cl@Evardsons
0 Skatījumi 1434
 
......................
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
urmaas

karūsas jau smukas.tik vienreiz savajadzējās nelielas karūsiņas dzīvajam.aizgājām uz kaimiņa dīķi saķert-kas to deva,mazo nebij.ķērās tādas kā tev rokā.

31.05.09 Atbildēt | Ziņot 0
aigaigars

urmaas

es nezinu kaa tu domaa bet es tadas lieku uz dziivo tadas ir labaakaas prieks lidakaam ja liek mazaas lidz 10cm tad njem zemmeri bet sitadu vinji reti njem uz tadam parasti lielaakaas njem!

31.05.09 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

ne vienmēr ir kā saki!!!

personīgā pieredze;divas makšķeres uz dzīvo.uz vienas ~10-15cm karūsiņa.uz otras "trīskapeika"".uz lielākās karūsa ne copes.a mazās spēj tik kabināt.un līdaciņas 2-4kg.ja tie ir zemmēri tad.... .bet tas jau bija gadsimta sākumā.līdaku copi uz dzīvo vairs nepiekopju.kaut līdakai vislabākā zacene mazs asarītis.

31.05.09 Atbildēt | Ziņot 0
Evardsons

Ja vajag man viens dīķis ir pilns ar sīkajām! 10 cm!

31.05.09 Atbildēt | Ziņot 0
RolisLiepaja

Mana personīgā pieredze saka ka labākais izmērs karūsai uz dzīvo ir no +/- 10 cm un bišķi uz augšu, ja liek "trīskapeikas" , tad ņem vai zemmēra līdaciņas , bet vēl biežāk asari ...Lielākā līdaka ko esmu uz "trīskapeiku" dabūjis ir bijusi divniece, kaut gan esmu redzējis un dzirdējis ka ne vienmēr tā ir . Par asariem , citi uzskata ka nekam viņš neder uz dzīvo, bet pēc paša pieredzes zinu, vienā ūdens krātuvē labi ņem , citās švaki .Varētu vilkt paralēles starp asaru populāciju tajā ūdenskrātuvē, jo viņu tur vairāk , jo labāka cope uz viņiem...Katram laikam ir sava "laimes zivtiņa".....

01.06.09 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager