Yamaha trofejas

Nav pievienotu trofeju!

Yamaha albūmi

Cope Uk
3 bildes
 
Trent fishing
30 bildes
 
Abu garcia
2 bildes
 
Shimano
1 bilde
 
Poozeriishi
4 bildes
 
 
Braid
2 bildes
 
Dropshot
4 bildes
 
 

Trent fishing

Tiltina blekis
09.01.12 cl@Yamaha
0 Skatījumi 1433
 
Tail dancer 9cm
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
seinass

kurā vietā tiklēti???

09.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
Yamaha

Suutiju e-bay no shtatiem!Es te aizdomaajos taisa Igaunijaa+suuta uz shtatiem,tad no turienes atsuuta uz Uk un sanaak leetaak kaa Latvijaa un igaunijaa kur fishka?Bija vel 10 x 9cm minnow rap pa 40$ hot olive:)))

10.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
aivarsoo

Kaut kad baigi sen 2005 laikam biju Dubajā , nu tad tur biju iegājis makšķernieku veikalā , un man bija šoks -tāds reāls tur stāvēja rapalas stends lielāks nekā pie mums ,trīs reizes un tur es sapirku kaudzi ar vobleriem cena bija apmēram 2-2,5 Ls gab, tānī laikā tādi pie mums maksāja 5-6 ls . tad arī pārdevējam prasiju no kurienes rapalas vobleri , un viņš ar baigo lepnumu man saka Estonia , es viņam prasu vai viņš zin kur ir tāda estonia un atbilde bija standarta eiropā,

un secinājums ir tāds īsti nav saprotam kurš un kā mūs makšķerniekus čakarē ar tām cenām , jo ja reāli padomā tad laikam tie ir rapalas izsalkušie dileri kuri te viedo komandas un tā tālāk jo no rupnīcas visi ņem par vinu cenu, jautājums kas mūs visus čakarē ?

13.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
Yamaha

Vot par to arii es aizdomaajos......laikam valst uzliktais slogs nelauj uzneemeejiem elpot,lai kautko nopelniitu ir jaliek virsuu pus cena!

15.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
ROTO
ROTO :

Dubaijā sagaidīju jaunogadu. Iepirkt vēl jau varēja Japānā ražoto ~20-33% lētāk, nekā pie mums Ķīnā taisīto, bet nav vairs kā kādreiz.Iepriekš biju pirs 7 gadiem. Dubaijas emirātu tad arābu pasaulē vēl pielīdzināja kontrabandistiem. Pārmaiņas miiilzīgas,globalizācija...

Prāgā Škoda arī dārgāka nekā Rīgā. Mārketings..

28.01.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager