Pamēģināju vairākus variantus kā tos mošķus pagatavot, man vairāk patika sautēti tomātu mērcē... Cepti ne pārāk, kūpināt neesmu mēģinājis :))
mola otrajaa pusee domaaju tieshi tas pats ir,tur ir jaasaprot kur shie ir un tad var sakjert spaini mieriigi:)
mola otrajā pusē ir biš savādāka tehnika vajadzīga. man atkal kūpinot sanāca pārāk sulīgs, nevaru sausāku dabūt :D
Speķis šim pa luknu būs, nav jau nekāda ekskluzīvā zivs.
Iedod žaru lielāku un paliks sausāks.
:)kaa nu kuram ar to ekskluziivumu,man Ziemelj vidzemniekam taa ir gana ekskluziiva:))
man negaršoja ne cepts, ne kūpināts- diemžēl, vairāk neķeršu šos ambāļus
Pastāsti, kādu labu recepti, kā šos sagatavot ēšanai