Es parasti kaisu sāli nežēlojot un bik pa virsu cukuru pabārstu. Salās dienas 5 ir bijis, ka aizmirstu un nostāv 7, bet tas nekas, galvenais lai nesabojājas. Tad ņemu ārā un nemērcēju, bet ar rokām nomazgāju gļotu nost un nekad vēl nav pārsālītas sanākušas, bet tieši otrādi vairāk saldenas kā sāļas. Tad karu ar astēm aukšā kastē ar odu aizsargmarli, ko lieto logiem apkārt. Bet ir viens bet, jo mazās mušiņas citreiz tiek klāt un kādu zivi atverot var novērot neapetelīgu skatu. Gadās ka lapsenes izgrauž caurumu un tad jau tiek klāt kam nav slinkums. Tad izdarīju tā, ka no sākuma riņķī to sietu un pa virsu smalku smalku metāla sietu un viss čikiniekos. Voblas sanāk dievīgas un var notiesāt lielu daudzumu vienā reizē, jo nav sāļas ko nevar teikt par veikalā nopērkamajām. Ja grib kaltēšanu paātrināt vēlams ir kastei piemontēt kādu ventilatoru klāt, kas neļaus tik viegli mušām tikt klāt un paātrinās procesu.
22.februāris 2014, 15:33 | links