apmekletajs [24.07.20]: sveiki! vai garminiem ir pieejamas Daugavas kartes Aizkraukle-Pļaviņas?ja tās puses copmaņi būtu čaklāki tad noteikti ka būtu. Pašlaik diemžēl ir kā ir.
24.jūlijs 2020, 23:10 | links
apmekletajs [24.07.20]: sveiki! vai garminiem ir pieejamas Daugavas kartes Aizkraukle-Pļaviņas?ja tās puses copmaņi būtu čaklāki tad noteikti ka būtu. Pašlaik diemžēl ir kā ir.
citizen [24.07.20]: Interesanti, bet ehološu tēma slēgta, tapēc pajautāšu šeit.Visu saglabā SD kartē un būs OK.
Esmu eholotes meklējumos, tā kā praktiski makšķerēju 90% Ventā un dažādu karšu nav vajadzīgs skatos uz Garmin Striker Plus sēriju 7sv vai 9sv.
Viss ir skaidrs, par to, ka nevar nopirkt un ielādēt gatavās kartes, bet jautājums ir par Quickdraw funkciju, vai sevis sazīmētās kontūru kartes varu saglabāt eholotē un citās reizēs izmantot tās atkal?
MV-F, es kā reiz copēju ap/zem Jelgavas, ir ij laiva, ij eholots, ij gps punktus usmu licis !
Mans novērojums padsmit gadu garumā, ka ir vietas, kas nē, bet ir kur mainās.
Pēdējos gados gan pali ir izpalikuši, bet tomēr.
Nepretendējot uz vienīgo patiesību !
Jon-Hill, 20.maijs 2020, 14:18
Upē, Lielupē, tas ir normāli, gultne mainās, kur šogad bedre, pēc gada divi jau pavirzījusies nostāk, pēc pāris gadiem atkal ir.
Jon-Hill, 20.maijs 2020, 08:48
Var šeit: https://webapp.navionics.com/?lang=en#boating@10&key=ax_%7BIir%7CqC
DES22, 18.maijs 2020, 14:18
Labdien meklēju, Daugavas dziļuma karti, Ķegums -Rīgas hes, vēlams lai karti var skatīt caur telefonu.
Ir kāda informācija kur šāda karte pieejama?
Paldies.
Edgars_P, 18.maijs 2020, 11:02
Izvēloties aplikāciju, iesaku vel padomāt par atlikto punktu ilgmūžību. Man tā bija, bet kā nobruka telefons, tā visus datus pazaudēju.
Kopš tā laika iegādājos vienkāršu Garmin kabatas ierīci, kā datus ik palaikam apstrādāju basecamp un saglabāju datus mākonī. Verķis noturīgs pret triecieniem un mitrumu, kas arī ir liels pluss.
o.
otinjsh, 20.decembris 2018, 13:19
Interesē tas pats, tikai ābolītim! Ir kas, ko ieteikt?
Pie viena... varbūt kāds var padalīties pieredzē lietojot Navionics maksas versiju - ir tā vērts, ja darbošanās nav pa jūru, bet pārsvarā Peipuss, Alūksne, Burtnieks?
karlens, 20.decembris 2018, 12:51
Sveiki! Varbūt kāds var padalīties ar informāciju. Interesē telefonam ar Android operētājsistēmu kāda aplikācija ar kuru varētu ērti atlikt punktus un arī ērti tos atrast. Jau iepriekš paldies par informāciju.
bandiiits, 11.decembris 2018, 22:59