Nu man līņi labi ķeras liekot ēsmu uz grunts.
Pamataukla - Trabucco 0.255 , pavadiņa Stroft 0.22. Pluds - 3.5 g
Ideāls komplekts.
Pamataukla - Trabucco 0.255 , pavadiņa Stroft 0.22. Pluds - 3.5 g
Ideāls komplekts.
29.augusts 2024, 10:19 | links
CT šodien ņēma labi, uz zilo (20nieku) :) 2 līņi un 1 karpa :)
PAZORS...:)
snipiens, 28.augusts 2024, 20:29
Par Dūni...no Ādažu puses skatoties,ezera sākumā,labajā pusē ir līcis.Sen,kad tur vēl mājoja padomju armija,tad līcis bija līnīgs.Vienam ,,praporam" vienmēr venteriņā bija līņi.Pāris reizes ,,ģeibā":) ar koļegām bijām aizkūlušies uz turieni...vienam prapors bija radinieks.
snipiens, 28.augusts 2024, 16:58
Par Dūni...no Ādažu puses skatoties,ezera sākumā,labajā pusē ir līcis.Sen,kad tur vēl mājoja padomju armija,tad līcis bija līnīgs.Vienam ,,praporam" vienmēr venteriņā bija līņi.Pāris reizes ,,ģeibā":) ar koļegām bijām aizkūlušies uz turieni...vienam prapors bija radinieks.
snipiens, 28.augusts 2024, 16:58
daddy_j [26.jūn]: Man uz līņiem iznāk pasēdēt 1x trijos gados, bet viedoklis par pludiņiem ir! :))To vai ir iespējams izmantot stacionāro pludiņu vairāk jau nosaka copes vieta. Ja apkārt nav pilns ar lēpēm, tad arī neprasās slīdošo pludiņu. Ja zāles vairāk nekā brīvā ūdens, tad bez slīdošā pludiņa būs grūti izvilkt kaut cik normālu zivi.
Copes ābece māca, ka slīdošo pludiņu lieto, ja copes dziļums ir tuvu kāta garumam vai to pārsniedz, līdz ar to copējot līni 0.5-2m dziļumā slīdošajam pludiņam nav jēgas, ja vien kāts nav 2.40m :))
PS. es tagad savas copes atziņas cenšos mazdēliem nodot, cik nu tas laiks atlicis...sāks skuķi interesēt, nebūs laika copēt :) šobrīd ir līdz asarām - kāpēc tev ķeras, bet mums nē??!!
RaimisD [23.jūn]: (Ja nepaslinkošu atradīšo to)
snipiens [21.jūn]: Raimi,Raimi...bez obidPar ko Snipiens ? Par to ka mums viedokļi un pieredze atšķirās :)?