Man vēl ir ko mācīties, tā cilvēkiem sačakarēt galvu, ka tāds kā Jeeska arī notopienti uztver ka es kaut kāds Birkova skolnieks. Tas pats ar cīņu pret kaut ko un patstāvīgu melošanu.
Zvaigzne, 22.februāris 2014, 15:03
Katrs domā ar savu galvu, kam skolnieks, kam saimnieks, kam kāds cits apzīmējums.
Ir tikai vien lieta, ko vairums ir ievērojis, kā runāt par MOSP, tā visi ir slikti, kā par LMA, tā visi ir labi. Ja jau MRK tik cītīgi cīnās pret LM, ko tad Bauskas LM izvairies pieminēt, ka tur slepkavo nārstojošas vimbas un kāds, pelna uz to labu naudu. Ja runājam par dabas aizsardzību Bauskas MMB un Buļļupes zvejnieki ir vienlīdzīgi un vajadzētu būt vienādai attieksmei. Ja tiek jautāts, kur LMA izsaimnieko nodokļu maksātāju līdzekļu tūkstošus, tā neko neredzam, bet VMK un MOSP par santīmu zemē ieminam. Kad LMA gadiem nav atskaitījusies, ko darījusi, tad tas ir pašsaprotami, bet VMK, MOSP katram vārdam piesienies. Tā visu laiku, Tu pat LMA MN atbalsti – es saprotu Saimnieks svēta lieta, bet ar galvu dažreiz vajag domāt.
Viss patiesībā ir vienkārši Saimnieks baidās, ka zaudē ietekmi un visdrīzāk zaudēs finansējumu, bet pašam melno PR nebūtu prātīgi bīdīt, tādēļ Tu to dari viņa vietā. Starp citu ar vien vājāk un vājāk tas Tev sanāk, pat smieklīgi dažreiz......