Oktobris [05.01.23]: BAigars [18:54]: Kura šobrīd skaitās jēdzīgākā ehalote tirgū? Populārākā, labākā pēc cenas/performances? Teiksim cenās līdz 1000..1500nu es ņemtu vienu no manis minētajiem par to cenu. FS sērijai ar nav ne vainas, esmu testējis, diezgan vienkārša, saprotama
Karpu copē esmu aizsēdējies, nezinu, kas šajā jomā notiek, bet ir plāns uz šo gadu drusku paspiningot.par šo cenu ieteiktu paskatīt Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G3N, labs variants, vēlāk Garmin Echomap ultra ar 56 to devēju, abām manis nosauktajām laba detalizācija, sānskati utt. Bet humis tomēr škiet biki pārāks sānskatos
svens76, 5.janvāris 2023, 19:07
Sven, ko teiktu par Lowrance Elite FS + Active imaging 3-in-1 devējs? Pašreiz arī ir aktualizējies eholotes iegādes jautājums jaunajai sezonai, tajā pašā cenu kategorijā 1000-1500€. Par Humminbird Helix 9 CHIRP MEGA SI+ GPS G3N esmu lasījis, ka sānskatu kvalitāte tam tiešām ir pārāka par konkurentiem, bet esot gana sarežģīts verķis. Un Garmin ECHOMAP ULTRA 102SV arī tiek slavēts, komplektā ar minēto UHD GT-56 devēju.
6.janvāris 2023, 07:01 | links