Opusums.....................
Par tam pavadam nebeda ne nieka..
Es visu taisu pec djedu metodes uz grunteni liekot dzivo........
Tobuis griezulis kaprona auklai gala ( labak gutu zala, bet es atskiribu nekad nesmu no baltas izteikti sajutis ) auklai apm 30 cm vai vairak piesien kadu plentaku svinu ( formai un cenaui veikala galigi nav nozimes )tad palaiz gabalu apm 50 cm un vairak ( atkariba no ta cik tur kur tu copesi ir dunains, lai ta zivtele neiegrimst dunjas, bet peld virs tam ) tad vari piesiet pavadinu kur gala liec ( ieteicams ) kadu karusu ( ieteicams nokertu turpat ezera ), deres arri jebkura rauda, vai cita sikalja................
Butiba ij viss............. gaidi savu mega lidaku.................
Lai nav piem stulbi jablenz uz zvaninu,( nedod Dies uz pludinju ) uzliec signalizatoru, un ja tas nepikst, ej mierigi tuveja mezinja senes lasiit...........
Ja gribi lidaku aktivi copet, tobis pastaigaties, ja 15-20 min copes nav, maini vietu, tobis parmet..... tas nozime ka tuvuma lidakaas nav, cvai arri ta jau ir paredusies......
Loti labi gadus 2 atpaklaj radija kāds tur seit zinams copmanis Kisezera ar laivu lenam peldinoties......... vienkarsi kati............ vienkars princips...............un izcili labs rezultats.
P.S.Vecajiem copes matadoriem labak neko nesaki par kauc kadiem flurokarboniem :-))))))))) samejie padomas ka ta ir kauc kada modiga seksuala minoritate.Labakaja gadijuma nedzers ar tevi kopa 'skidro cepumu "sliktakaja gadijuma dabusi vienkarsi pa riiikli:-))))
Par volfromu vel kauc ko vari iemineties, tadu lietu vecci zinas........
Ka man saka viens loti sens, izcils zivju bende
"Cope vinuprat ir minimums ieguldijumu, un maksimums bauda sun labuma "
Te nju es atrausos no visadiem copes veikalu septmanjiem, tie breeks ka es vinu biznesu gremdeejot ;-(((
Ta ka lai veicas, un nesarezgi vienkarsa lietas, tobiss, nemegini no jauma izgudrot velosipedu, vai bikses:-))))
8.septembris 2015, 14:38 |
links