C&R nav propaganda, tā ir copes kultūra.
Sulla, 7.aprīlis 2017, 23:19
Sulla, bet kur ir tas vilinājums doties uz ūdeņiem ar domu - PAMOCĪŠU un ATLAIDĪŠU? Copes kultūra?
7.aprīlis 2017, 23:47 | links
C&R nav propaganda, tā ir copes kultūra.
Sulla, 7.aprīlis 2017, 23:19
esmu pret uzbāzīgo propagandu par C&R.
Arvids8, 7.aprīlis 2017, 22:45
Laikam esmu pārprasts,paša ķertās zivis lietoju labprāt un daudz,esmu pret uzbāzīgo propagandu par C&R...Domāju,ka pret šiem brāļiem varētu iestāties dzīvnieku aizstāvji,tie kas pret kažokzvēru audzēšanu utt.Par hobijiem runājot,man to ir vairāk nekā vienam otram jaunākam-vējdēļu burāsana un būvēšana,laivu būvēšana,kalnu slēpošana,daiļamatniecība,tā kā ieknābi garām,bet čangalls čangalim piedos vienmēr....
Arvids8, 7.aprīlis 2017, 22:45
Ja makšķerēšanai atņem utilitāro jēgu,tā kļust par izvirtību.Pareizi pateikts,ja dzīvnieks paēdis,tas sāk spēlēties ar barību...kaut kāda līdzība ar sado-mazo spēlītēm,tikai nabaga zivtiņa nespēj atbildēt...
Arvids8, 7.aprīlis 2017, 21:24
tapec, ka tas ir bizness un Tu maksā par kilogramu :D Nevienam dīķu saimniekam nevajag klientu, kas neienes naudu. Pa visam cita tēma!!
Jurcik, 7.aprīlis 2017, 17:41
Diemžēl ir arī daudz "tupu" dīķu apsaimniekotāju. Ļauj braukt sportistiem un trenēties (protams visas foreles viņi atlaiž!) Tā bija pagājušo gadu ,kad zināmā vietā sportisti brauca trenēties foreļu ķeršanā dīķos. Nez kā saimnieks galus savilka kopā:) Vajadzētu jums "gudriniekiem" pamācīt un izskaidrot šo "glupo" biznesa pieeju dīķa saimniekam...:))) Domāju, ka tādi gudrīši kā jūs pat spējat saprast, ka forelēns ir daudz jūtīgāks nekā zaļais...
skutans, 7.aprīlis 2017, 18:13
tapec, ka tas ir bizness un Tu maksā par kilogramu :D Nevienam dīķu saimniekam nevajag klientu, kas neienes naudu. Pa visam cita tēma!!
Jurcik, 7.aprīlis 2017, 17:41