Tak jau tagad Šleseritiem un Rosļikoviem sacēlās
4.marts 2025, 18:51 | links
nu nez, var būt visādi. Es Zeļenska vietā nepieļautu vēlēšanas ne pa kam...un kāda būtu vēlēšanu diena!!!!Visu cauru dienu gaisa trauksme un putins gāztu ukraiņiem uz galvas visu ko var uzgāzt
Nedrīkst novērtēt par zemu krievijas propagandu... šodien tak tauta viegli manipulējama ar aptaujām, solījumiem, iebiedēšanu...
var arī uzrasties vīriņi, kas neatteiktos pastūrēt un pašķūrēt naudu uz savu kabatu...
daddy_j, 4.marts 2025, 11:05
daddy_j [11:05]: nu nez, var būt visādi. Es Zeļenska vietā nepieļautu vēlēšanas ne pa kam...Visticamāk, ka vēlēšanu izsludināšanas gadījumā putins izsludinātu nopieta līmeņa mobilizāciju un uzsāktu Kijivas forsēšanu no baltkrievijas puses. Viņš nežēlotu militāros resursus, lai sakārtotu vēlēšanas sev par labu.
Nedrīkst novērtēt par zemu krievijas propagandu... šodien tak tauta viegli manipulējama ar aptaujām, solījumiem, iebiedēšanu...
var arī uzrasties vīriņi, kas neatteiktos pastūrēt un pašķūrēt naudu uz savu kabatu...
Ukrainai varētu būt nepieciešams cits līderis, ja Zelenskis neizpildīs ASV prasības.
Trampa padomnieks nacionālās drošības jautājumos Maiks Valcs paziņoja, ka ASV ir vajadzīgs Ukrainas līderis, kurš ir gatavs "nodrošināt ilgstošu mieru ar Krieviju".
Uz jautājumu, vai Tramps vēlas, lai Zelenskis atkāpjas, Valts atbildēja: "Ja kļūs skaidrs, ka prezidenta Zelenska personiskie vai politiskie motīvi atšķiras no viņa apņemšanās izbeigt karadarbību savā valstī, tad es domāju, ka mums ir reāla problēma."
Tikmēr Pārstāvju palātas spīkers Maiks Džonsons norādīja, ka Ukrainai varētu būt nepieciešams cits līderis un ka "valsti būtu jāvada kādam citam", ja Zelenskis neizpildīs ASV prasības.
FishMV, 4.marts 2025, 10:19