sveika tauta,
besī šitie tirliņi, kas atlaiž zivis un visur ar to lepojās, un besī šitie maliķi ar tām zivju kaudzēm 3, 5 , 7 uttt lielās līdakas...
man vnk skauž. :)
Vai tik nejaucat Bračku ar V.S.O.P.? viņam arī bij ienācies ķīniešu šņabis?-es par to dziru vēl tagad(dzēru pirms 3 mēnešiem) domāju!Lielisks brūvējums ar neatkārtojamu garšu!
Vai arī varbūt ķīnieši ir nolēmuši izkonkurēt krievus,un nu jau visiem sevi cienošiem dzērājiem mājā ir jābūt ķīniešu šņabim,un es vienkārši esmu atpalicis no laikmeta?
Raih , par to ķīniešu šņabi , ko Brālītis no Ķīnas atveda man stāstīja Zivnieks , pēc tā lietošanas , pēc tam trīs dienas , iedzerot gāzētu minerālūdeni , uguns pa muti esot nākusi laukā .
Es te lasīju , lasīju ... Man viss vairāk patika Brālīša prātojums par to beigto , pliko līdaku fočēšanu , man radās tādas aizdomas , ka Brālītim tas ķīniešu šņabis vēl nav beidzies . DDD
Nupat izlasot šo sludinājumu sapratu,ka esam tur kur esam-
Продаю мерожи, качественные, ручной работы, недорого и удобно.
Звоните в любое время не пожалеете.
Marka: Мерёжи
Modelis: Ручная работа
Stāvoklis: jaun.
Cena: 1.00 Ls
ēē vīri, jūs tur pārcepumojušies, vai ozonu pārelpojušies, ka svētdienas vakarā viens otram māca pie kādām zivēm drīxt bildēties un pie kādām nav pareizi. :DD lol