Jurik [01.07.19]: ashukainis [21:26]: Man nekas slikts nav sakāms pret sievieti aiz copes bodes letes, ja vien viņa vismaz zin kur, kas atrodas veikalā... un ir stulbi no veikala saimnieka puses domat copes bode par pardeveju meklet tieshi daiļā dzimuma pārstāvi kaa tas ir Rēzeknē pie autoostas veikalā, bet nepadomājot kādu aitu paņem, ieejot iekšā prasi ko gribi atbilde nezinu vai nav.... Ja vecis gribees aci piesiet utt, ne jau tāpēc ies uz copes bodi un tāpēc pirks vairāk, ka aiz letes sieviete.... Kā šajā Rēzeknes gadījumă saimnieks iebraucis auzās....ja agrāk bij feins veikaliņš kurā bij patīkami iegriezties, jo meituškas strādāja čotka... tad tagad ne man vienam tas ir veikals kuram metu lielu līkumu un eju garām.....Nu nolikt aiz letes smuku meiteni, kas nemāk pārdot un negrib iedziļināties tajā ko pārdod ir tik pat dumi kā nolikt aiz letes dajebkādu puisi (tas pac apraksts). Torgašs nav darbs - tā ir profesija.
Ja godīgi, neiebilstu pret meiteni aiz letes, kā tie ,, targaši,, kuru vienīgā fiška, ja par ko ieinterisējies tā klasiskā atbilde no pārdevēja:
Jā man arī tāds ir un ar to ķeru. Parasti pie sevis pasmaidu jo sanāk ka katram pārdevējam mājās ir ,, viss veikala sortiments,, . :) Un negribās pat neko vairs pirkt jo sajūties kā lohs kuram karina makaronus uz ausīm.