epoksids [31.03.19]: Vai kāds ir redzējis, piemēram, Zetrix kātus izstādē?Vakar redzēju un diezgan daudz vienā stendā.
Resp. vai ir jēga braukt?
Paldies!
31.marts 2019, 12:57 | links
epoksids [31.03.19]: Vai kāds ir redzējis, piemēram, Zetrix kātus izstādē?Vakar redzēju un diezgan daudz vienā stendā.
Resp. vai ir jēga braukt?
Paldies!
jan4ikxx [31.03.19]: Sveiki, varbūt kāds zina vai elektromotoriem arī ir atlaides šajā izstādē?Parunajot ar tirgotaju visu var sarunat
jjanis [8m]: Esmu no tiek kam nav sava FB un daudzu citu soc kontu, dažreiz lietoju sievas, riebjas tā privātā publicitāte un no visurienes ienākošo ziņu skaits.
Laikam kādreiz būs jāizveido anonīmais FB konts.Pats atradi risinājumu:) ir tak cilvēki ar kaķiem utt. profila bildēs, vismaz varēsi sekot līdzi copes grupām utt.
zhora_zirgs, 28.marts 2019, 22:14
jjanis [28.03.19]: Esmu no tiek kam nav sava FB un daudzu citu soc kontu, dažreiz lietoju sievas, riebjas tā privātā publicitāte un no visurienes ienākošo ziņu skaits.Pats atradi risinājumu:) ir tak cilvēki ar kaķiem utt. profila bildēs, vismaz varēsi sekot līdzi copes grupām utt.
Laikam kādreiz būs jāizveido anonīmais FB konts.
jjanis [28.03.19]: Kādreiz izstrādēs esmu piedalījies kā dalībnieks, tāpēc nojaušu kāda ir dalības maksa un cik lielu piepūli tā prasa no dalībniekiem.Ja cilvēks mēdz ieslēgt rādio vai tv, tad noteikti garām nepalaidīs. Tur reklāmas ir gana daudz.
Liekas ļoti dīvaini, ka vietējas firmas, izņemot jig.lv, neapgrūtina sevi ar copmaņu informēšu par izstādu šajā forumā.
Ja ne jig.lv, tad liela daļa noteikti būtu palaidusi garām šo notikumu.
Katram kantorim ir sava sazināšanas ar pircējiem stratēģija, lai jums veicas.
Kādreiz izstrādēs esmu piedalījies kā dalībnieks, tāpēc nojaušu kāda ir dalības maksa un cik lielu piepūli tā prasa no dalībniekiem.
Liekas ļoti dīvaini, ka vietējas firmas, izņemot jig.lv, neapgrūtina sevi ar copmaņu informēšu par izstādu šajā forumā.
Ja ne jig.lv, tad liela daļa noteikti būtu palaidusi garām šo notikumu.
Katram kantorim ir sava sazināšanas ar pircējiem stratēģija, lai jums veicas.
jjanis, 28.marts 2019, 21:47