RaimisD [12.04.22]: sigi [9:55]: vai ir kads cits variants ar termo caurulem un uzliksanu.Ja negribi griezt, kā dabūsi virsū termo trubu ?Nu tadel jau apsveru ieteikumu par mastiku. Bet vel gribu papetit variantus.
12.aprīlis 2022, 11:45 | links
RaimisD [12.04.22]: sigi [9:55]: vai ir kads cits variants ar termo caurulem un uzliksanu.Ja negribi griezt, kā dabūsi virsū termo trubu ?Nu tadel jau apsveru ieteikumu par mastiku. Bet vel gribu papetit variantus.
citizen [12.04.22]: Varbūt vēl kāds grib padalīties ar savu pieredzi?Ipilots ir ? Ja nav, tad kratu naudu vinam un eholoti mekletu pasu letako, pietiks ar dzilumu un reljefu, ja velce vel atrums. Jo labai eholotei vajadzes lielaku budzetu un ja vel neesi stipri aizrauts ar to lietu, tatad tev vinu ipasi nevajag :D A ja trapi uz aktivu zivi, tad ta parvietosanas atri un precizi ar ipilotu dot daudz vairak. Vismaz vairak metasi neka petisi bildi :D Katra zina, manuprat, labakiem rezultatiem tas dod vairak.
sigi [12.04.22]: vai ir kads cits variants ar termo caurulem un uzliksanu.Ja negribi griezt, kā dabūsi virsū termo trubu ?
RaimisD [12.04.22]: paiks [Vakar]: ko sildot no tiem izdalās kkāds smāķis, kas to visu hermetizē. Man astoņus gadus šāds kabeļu savienojums ūdenī guļ..Jap.Paldies, es baigi negribu vairs griezt vadus, jo meistars jau savienojis. Nedaudz notesteju un ir ceriba, ka viss strada. Tagad tik jaizdoma vai to kaučuka mastiku likt vai ir kads cits variants ar termo caurulem un uzliksanu.
Šo arī ieteica man Janis96, kad bija nepieciešamība hermetizēt kabeļus.
Sigi.
Pārgriez kabeli. Attīri vadus nepieciešamajā garumā, lai var uzlikt termoizolāciju. Pēc vadu salodēšanas to uzmauc katram vadam, uzsildi ar celtniecības fēnu. Tad visam pāri lielo.
Galvenais nesajauc vadus. Ja tie ir vienā krāsā, tad kkā samarķē.
Tas sveķis ir arī atsevišķi nopērkams.
Sveiki!
Esmu pirmās eholotes meklējumos, bet piedāvājums ir milzīgs un grūti kautko saprast.
Lūdzu padalīties ar info kādas eholotes jūs lietojat un kapēc tieši to izvēlējāties.
Esmu gatavs šķirties no 700€.
Laiva ir 3,60m pūslis. Pārsvarā cope Ventā. Pa retam uz Usmas ezeru.
citizen, 10.aprīlis 2022, 21:56
paiks [11.04.22]: ko sildot no tiem izdalās kkāds smāķis, kas to visu hermetizē. Man astoņus gadus šāds kabeļu savienojums ūdenī guļ..Jap.
sigi [10.04.22]: Jautājums, varbūt kādām ir kāds ieteikums vai labs DIY video. Sabojaju deveja vadu...To Sigi.
Sveiki!
Esmu pirmās eholotes meklējumos, bet piedāvājums ir milzīgs un grūti kautko saprast.
Lūdzu padalīties ar info kādas eholotes jūs lietojat un kapēc tieši to izvēlējāties.
Esmu gatavs šķirties no 700€.
Laiva ir 3,60m pūslis. Pārsvarā cope Ventā. Pa retam uz Usmas ezeru.
citizen, 10.aprīlis 2022, 21:56
.... Sabojaju deveja vadu. Meistars salaboja, bet nezinaja, ka hermetiski noslegt. Mana doma ir satit ar izoleni, tad pa virsu silikonu un tad atkal izoleni pa virsu silikonam. Bet man rokas no d.. as aug šajā ziņā.. Tādēļ iepostoju seit jautajumu.
Doma ari pasu deveju kaut ka pielabot sabojato sturi), bet pielauju, ka tur silikons neturesies..
sigi, 10.aprīlis 2022, 12:39
sigi [10.04.22]: Jautājums, varbūt kādām ir kāds ieteikums vai labs DIY video. Sabojaju deveja vadu. Meistars salaboja, bet nezinaja, ka hermetiski noslegt. Mana doma ir satit ar izoleni, tad pa virsu silikonu un tad atkal izoleni pa virsu silikonam. Bet man rokas no d.. as aug šajā ziņā.. Tādēļ iepostoju seit jautajumu.Uzmet Pm Janis96 zinošs elektriķis.
Doma ari pasu deveju kaut ka pielabot sabojato sturi), bet pielauju, ka tur silikons neturesies..
RaimisD [01.04.22]: RaimisD [14:23]: copmans84 [13:28]: Un ko vasarā no krasta darīt ar praktik 8 ????? Šadā gadijumā domaju deeperīts ir labākajs risinājums! Laj netērētos un nepirkt ziemaj praktik un vasaraj deeperiĀ nepiefiksēju ,, vasarā no krasta,, tas jā, tad deeper labi noder. Radies iespaids, ka šejienieši pārsvarā vasarā mauc ar laivām. Nu vēl karpinieki.Nu atvajnojiet mans budžets copej nav tik liels ( par gadu atlaujos 1 lielāku pirkumu man tas ir +-400€ ) nerunaju par sīkajiem 20-70€ mēnesī un patīk mūsu platajā galā (latgalē zilo ezeru zemē ) pasēdēt no krasta varbūt ir kas labāks nekā šogad atļāvos nopirkt ir deper chirp+2 varbūt ir kas labāks gadījumiem izmantot gan ziemā gan vasarā ??? Un ja kādam ir ieteikumi par dēper iestatījumiem lūdzu privāti laj nepiesārnotu ēteru!!! PS izmantoju pēdejās 5 copes rezultāts manāms
RaimisD [01.04.22]: copmans84 [13:28]: Un ko vasarā no krasta darīt ar praktik 8 ????? Šadā gadijumā domaju deeperīts ir labākajs risinājums! Laj netērētos un nepirkt ziemaj praktik un vasaraj deeperiĀ nepiefiksēju ,, vasarā no krasta,, tas jā, tad deeper labi noder. Radies iespaids, ka šejienieši pārsvarā vasarā mauc ar laivām. Nu vēl karpinieki.
copmans84 [01.04.22]: Un ko vasarā no krasta darīt ar praktik 8 ????? Šadā gadijumā domaju deeperīts ir labākajs risinājums! Laj netērētos un nepirkt ziemaj praktik un vasaraj deeperiVasarā čaļiem ir nopietnāka tehnika. Bet tagad upi pačekot ērti.
svens76 [24.02.22]: udens2 [24.feb]: svens76 [Vakar]: ko jūs ar tiem dīperiem čakarējaties?:)))paprovējat 8to praktiku un nekādu dīperi vairs negribēsiet:)Ir jau vēl variants ;)Un ko vasarā no krasta darīt ar praktik 8 ????? Šadā gadijumā domaju deeperīts ir labākajs risinājums! Laj netērētos un nepirkt ziemaj praktik un vasaraj deeperi
Tik tā cena kož.
Ir kāds, kas lieto ?
RaimisD, 24.februāris 2022, 10:23man ir panoptix,bet nav uzņēmibas visu to saimniecību staipīt pa ledu,man arī urbis 110mm,tādā caurumā nemaz to sensoru laikam nedabūt iekšā160mm vajag