Nu zinot NG miesasbūvi - ja jams palūgs: dažs laps pats savu kātu salauzīs labprātīgi :D
18.decembris 2019, 13:32 | links
Pavisam nesen Liepājā novēroju - vecis stāv un izteikti cemmerē - rausta kātu kā uz reņģēm. Izrādās, šim galā dropšots un maza gumijele uz asariem. Domāju - phe - ko ta šis rudenī tā rausta - beigās, vairāku stundu garumā viņa rēķins pret mierīgajiem atvadniekiem un džigotājiem bija 3:1 asaru skaita ziņā. Nekad nebiju vispār redzējis, ka kāds tā asarus ar DS ķertu, bet viņam ķērās - jāsaka gan, ka starp rāvieniem bija arī pauzes. Tā kā ne vienmēr lēnā pacietīgā muļļāšana rudenī attaisnojas.
VilnisL, 18.decembris 2019, 11:54
Neesmu dzirdējis, ka kāds par šo būtu dabūjis kādu sodu. Ja tas tā būtu, tad šie pilsoņi nedarbotos tik bezkaunīgi pārdroši.
Čorts kā māneklis nav aizliegts. Aizliegta ir zivju iegūšana ar aizķeršanas metodi, kuru, diemžēl pierādīt var tikai pieķerot aiz rokas. Tā man poliči ar paskaidroja!
Lai sēdētu krūmos un vaktētu aizcemmerētu zivi......, poličiem ir svarīgākas lietas, bet inspektoriem ar resursiem švaki! Tā pēc arī notiek tāda herņa! :(
nelietotaajs, 16.decembris 2019, 20:38
Kāpēc nezvani nevienam?
bbw, 16.decembris 2019, 14:54
pēc tam visu mūžu jādzīvo ar apziņu,ka esi "zvanītājs":)
kurjers6, 16.decembris 2019, 15:13
Kāpēc nezvani nevienam?
bbw, 16.decembris 2019, 14:54
Vakar vakara cēlienā vēl paturpināju fīderēšanas sezonu. Biju slepenajā vietā, netālu no Jūras akadēmijas. Vimba ir pilns kanāls. Uz fīderi copes ir, bet švakas un dikti jāpierunā. Pa vakaru pie mēru normas tiku. Kā pēc zinu, ka vimba pilns kanāls? Tā pēc ka es un vēl viens džeks, bijām vienīgie kas ķēra ar fīderi. Visi pārējie ķēra uz "Čorķikiem" un vimba nāca ārā palēkdamies. Reizēm pat katrā metienā! :(
Divi roņi ir labi iedzīvojušies kanālā. Tiem tur leiputrija droši vien. Vimbas pašas virsū skrien. Ik pa brīdim tik pabāž galvu virs ūdens, atelpojas un aiziet atkal baroties. Vis ticamāk tas arī traucēja man tikt pie labāka rezultāta.
nelietotaajs, 16.decembris 2019, 09:07