Esmu iesacejs un nepieciesams kads teleskopiskais kats makskeresanai ar pludinu. Vajag kaut ko daudz maz universalu, lai var copet no krasta un no laivas, ka ari vilkt ara kaut ko smagaku lidz 5 kg (nu varbut lidz 10 kg, ja notiks brinums). Cena lidz 40 ls. Vairak gan neesmu gatavs maksat.
Salmo kataloga ir divi verki:
Grand Distance un Elite Tele Carp.
Cenas zina, abi ir lidzvertigi. Protams, Grand ir sakot ar 5m, bet Elite ir karpinieks un maksimalais garums ir 3.9 m. Cik padomaju, tad ar 5 m man bus lidz kaklam. Varbut pat ar 3.9 m pietiktu. Tapec ari izvelejos sos modelus.
Gribetu dzirdet atsauksmes par siem katiem. Varbut pa tadam naudinam lidz 40 ls ir kas labaks?
Vai sis Karpininieka kats bus izturigaks par mineto Grand katu?
Vel man nav skaidrs, ka noteikt, kurs kats bus izturigaks. Vai skatities pec materiala (IM8/IM7 utt..), vai pec testa gramiem, vai ari pec kata tipa (karpiniekam saja gadijuma jabut izturigakam, ka grand, jo karpas svars var saniegt vairak ka 10 kg, bet ar Grand jau nekers karpas ...).
Vel vajag vienu katu gruntenei un dzivajam uz lidakam. Skatos ir tada lieta, ka Diamond Telefloat 90 3.60 m. Kadas atsauksmes? Varbut ir kas labaks lidz 20 ls. Varbut sim merkim var ari izmantot augstak mineto Karpinieka katu?
10.jūlijs 2009, 11:31 |
links