Bet kā šeit jem vēdzeles - nekādas romantikas, nekādu ugunskuru utt.
Leonids: šķiet, ka joprojām vēlies piedalīties urbānā procesā? Ielūgums no Jūrkalnes netiek atcelts.
Laiks būs skarbs, bet piedallīsimies kaut vai aIZ cieņas pret KMK.
Leoniid izskataas ka buus jaacopee liiciii.
Rīt Kolkā notiks sacensības,aizņemtais pleķis no radara uz Vaides pusi 1,5 km garumā.Tiem,kas nepiedalīsies sacensībās ,būs tālu jāsoļo.Laiku sola Kolkas apstākļiem pieņemamu.Vakar sadabūju 21gab,izmērs dažāds.Šodien bute ņēma kūtri.
Rīt Kolkā notiks sacensības,aizņemtais pleķis no radara uz Vaides pusi 1,5 km garumā.Tiem,kas nepiedalīsies sacensībās ,būs tālu jāsoļo.Laiku sola Kolkas apstākļiem pieņemamu.Vakar sadabūju 21gab,izmērs dažāds.Šodien bute ņēma kūtri.
Vakar Liepājā kādas 3h vakarpusē pasēdēju, no 19.30 - 22.30. Necope pilnīga, divas plaukstas un lapiņa aizķerta. Laiks bij labs un galvenais jau svaigais gaiss.:)
Iespējami, svarīgāk, kādu Shimano spoli un kātu kārtējo reizi pamērcēt sāļajā ūdenī un smiltīs, kā arī butes pabarot...!? Lai notiek...!?
Man nav variantu, nereta iespēja aizbraukt un pacopēt, līdz Kandavas pagriezienam vēl ir iespēja noteikt paviršu mērķi..., utt...! Cik saprotu, vējš visur slikts, varbūt, agrāk jāizbrauc....!?
Es tādā laikā no rīgas nebrauktu.
Priekš ventspils kolkas posma sesdien slikts vējš pamakšķerēt diezvai varēs.
Ticu, ka ex čempionam taisnība, iespējami, mērķēšu, kur augstāk, no Rīgas attālumu tas nemaina, pagājušajā copes reize virs Ventspils lielajā vējā arī bija labāki rezultāti...!?
Par nejēdzīgiem "profiem"neko neteikšu..!?
Un Ja nejēdz ta nav ko braukt!!!)))
Liepājā uz mola pa nakti nāk labi butes un ari menčeles , ieliku tīkleli pilns ar butēm.
Neesmu nekāds baigais butenieks, bet neesmu dzirdējis, ka, kāds butēs, īpaši brauktu uz Kolku, biežāk jau brauc, kur zemāk...!? Var jau būt...!
vitenahemots, 14.novembris 2013, 21:07
Kas vainas kolkai? Tur gan ir sava specifika.
Vecīt, nu neviens tev te neiesaka uz Jurkalni braukt un es arī neieteiktu. Pūtiens ir analoģisks, kā pag 7dien, līdz pirmajam sēklim viss lupatās, ja vari tādā vējā dabūt aiz pirmā, tad ir cerība, ja nē, lasīsi lapiņas. Tai krajā var mēģināt uz Pavilostas mola, ja nav strjoma. Es jau nu meklētu iespēju kkur augšā virs ovišiem. Bet tas atkarīgs kuras prognozes piepildīsies. Karoč skābi šajā vikendā ihmo. Ja paelpot ozonu, tad gudd, pannai var arī aplauzties, būs atkarīgs no meistarības..
Neesmu nekāds baigais butenieks, bet neesmu dzirdējis, ka, kāds butēs, īpaši brauktu uz Kolku, biežāk jau brauc, kur zemāk...!? Var jau būt...!
Sestdien tak Kolkā sacensības, vai ta neviens cits nebrauc? Izskatās, ka būs jautrs laiciņš.
Nu man vismaz ir tā, ka braucu tad kad tieku, un tā ir ne tikai ar jūrju, bet gan ar visām zivēm :)
Nekad jau nesanāk līdz jūrai aizbraukt, kad iegribas, un ir ideāls laiks!? Biju divas nedēļas iepriekš, brīvdienās, laiks bija slikts, un cope arī tāda. Cik lasīju, pagājušajās brīvdienās arī laiks bija sū...!? Maz vai vispār, šoruden, brīvdienās būs "labs laiks".... Ko tad darīt...! Jācopē...
itameriportaali.fi parasti dod pareizās prognozes.
ja pie krasta (mūsējā) ir 2-3m viļņi, tad ir kirdikt. Nu krastā jau 2-3m nava, bet vējelis labs. Zāle perfekta pie D/DR vēja, smiltis iet paralēli krastam metra augstumā. Viss apķep ar lipīgām smiltīm, arī kāti, spoles... Ja 0.5-1.0m pie ZR vēja, tad ok. :)
1.kārt Jūrkalnē butes ir mazas.
2.kārt vēja gadījumā jāmeklē trepes kur uzkāpt.
3.kārt ievērtē vēja virzienus un stiprumus.
4.kārt, ne asakas!