recept.
receptē nav nekas grūts.
zivs zvīņas nevajg tīrīt, jo tad piecepjās pe reždža.
Zivju garšvielas, majonēze to ir jāsamaisa, un pa virsu uzbirdināt sieru un jāliek žāvēties.
Jāžāvē irar alkšņa malku.
mmm..ar aukstu aliņu pa pirmo būtu :P
Izskatās jau tiešām lieliski :)
A Tu to sieru un majonēzi jau no paša sākuma liec virsū? Es tādas zivis apmēram 3 stundas kūpinu. Pa to laiku nenotecēs tā visa manta nost?
..vai cik garšīgi!!! :)
es no paša sākuma to lieku bet šoreiz par daudz bija un notecēja siers
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
recept.
receptē nav nekas grūts.
zivs zvīņas nevajg tīrīt, jo tad piecepjās pe reždža.
Zivju garšvielas, majonēze to ir jāsamaisa, un pa virsu uzbirdināt sieru un jāliek žāvēties.
Jāžāvē irar alkšņa malku.
mmm..ar aukstu aliņu pa pirmo būtu :P
Izskatās jau tiešām lieliski :)
A Tu to sieru un majonēzi jau no paša sākuma liec virsū? Es tādas zivis apmēram 3 stundas kūpinu. Pa to laiku nenotecēs tā visa manta nost?
..vai cik garšīgi!!! :)
es no paša sākuma to lieku bet šoreiz par daudz bija un notecēja siers