visgaršīgāk ir kad ķiploku saspiež un ierīvē,tad tā ķiploka garša ir vienmēriga pa visu zivtiņu,ā un zivtiņu neskalo pēc tās iztīrīšanas lai nepazūd tās garšas īpašības.
Zivij iemarinēšanai vajag tikai 3 lietas - saspiestu ķiploku, sāli un cukuru, pārējais viss tik bojā zivs garšu. Ja cep cepeškrāsnī tad gan var likt klāt rīvētu sieru, ābolus, puravus, utt.
Ķiplokus smalkākus,saspiest vajag un visu zivi ierīvēt.
AAki, var jau arii shaadi. es arii taa meedzu dariit reizeem, tad var uzgrauzt kikploku atseviskji.
bet tad tam ķiplokam zūd jēga,zivs neievelkās
ir baigi ok!!! :-)
var ierīvēt un var ari sagriezt daiviņās un sastumt miesā.nekur jau tā garša utt nepazūd!tā tikai gaumes lieta,kā to dara!:)))
Es parasti griežu pa virsu + sastumju miesā. Zinu vīrus kas vispār ķiploku negriež liek vienkārši vesalas daiviņas virsū.
visgaršīgāk ir kad ķiploku saspiež un ierīvē,tad tā ķiploka garša ir vienmēriga pa visu zivtiņu,ā un zivtiņu neskalo pēc tās iztīrīšanas lai nepazūd tās garšas īpašības.
Tieši tā,zivis nemazgā,tikai noslauka ar salveti vai dvielīti.
Zivij iemarinēšanai vajag tikai 3 lietas - saspiestu ķiploku, sāli un cukuru, pārējais viss tik bojā zivs garšu. Ja cep cepeškrāsnī tad gan var likt klāt rīvētu sieru, ābolus, puravus, utt.
vispār šits viss tika kūpināts un nebija ne vainas...