atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
27.dec 1 10 1964
pirms kūpināšanas
[10] Komentāri | dilst | aug
 
aakkis

Ķiplokus smalkākus,saspiest vajag un visu zivi ierīvēt.

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

AAki, var jau arii shaadi. es arii taa meedzu dariit reizeem, tad var uzgrauzt kikploku atseviskji.

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
osis
osis :

bet tad tam ķiplokam zūd jēga,zivs neievelkās

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
basais

ir baigi ok!!! :-)

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

var ierīvēt un var ari sagriezt daiviņās un sastumt miesā.nekur jau tā garša utt nepazūd!tā tikai gaumes lieta,kā to dara!:)))

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
zelts11

Es parasti griežu pa virsu + sastumju miesā. Zinu vīrus kas vispār ķiploku negriež liek vienkārši vesalas daiviņas virsū.

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
osis
osis :

visgaršīgāk ir kad ķiploku saspiež un ierīvē,tad tā ķiploka garša ir vienmēriga pa visu zivtiņu,ā un zivtiņu neskalo pēc tās iztīrīšanas lai nepazūd tās garšas īpašības.

27.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
aakkis

Tieši tā,zivis nemazgā,tikai noslauka ar salveti vai dvielīti.

28.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
Bebrs

Zivij iemarinēšanai vajag tikai 3 lietas - saspiestu ķiploku, sāli un cukuru, pārējais viss tik bojā zivs garšu. Ja cep cepeškrāsnī tad gan var likt klāt rīvētu sieru, ābolus, puravus, utt.

28.12.09 Atbildēt | Ziņot 0
Justs

vispār šits viss tika kūpināts un nebija ne vainas...

18.01.10 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs