Jauki, kuraa pusee pabiji?
Zvejniekciems pie mola
wini ir garsiigi..? un kaa vini ir jataisa,jacep waij kaa???
Man jau šitie briesmoni ļoti garšo:)), krievu laikos kūpināts lucis bija baiga delikatese...Ceptam ar laba garša ...
Apviļā ar miltiem mazliet garšvielas un uz pannas virsū.
sen senos laikos vispār šitos deva cūkām,paši nemaz neēda...vienā senā zvejnieku grāmatā izlasīju...loms labs 7+
Nu gadus 7-10 atpakaļ gāja kūpināts lucis pa 7ls kg, bet nu lielāki izmēros ar bija :))
Vasarā ap Jāņiem ir makteni lielāki nu ziemā jāpriecājas pa šādiem :)
kaimiņš vasarā arī pardod pa 7ls/kg,lielos lučus...:)
notir viniem to glumekli un wis ?
Uz kā šitos ķert
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
Jauki, kuraa pusee pabiji?
Zvejniekciems pie mola
wini ir garsiigi..? un kaa vini ir jataisa,jacep waij kaa???
Man jau šitie briesmoni ļoti garšo:)), krievu laikos kūpināts lucis bija baiga delikatese...Ceptam ar laba garša ...
Apviļā ar miltiem mazliet garšvielas un uz pannas virsū.
sen senos laikos vispār šitos deva cūkām,paši nemaz neēda...vienā senā zvejnieku grāmatā izlasīju...loms labs 7+
Nu gadus 7-10 atpakaļ gāja kūpināts lucis pa 7ls kg, bet nu lielāki izmēros ar bija :))
Vasarā ap Jāņiem ir makteni lielāki nu ziemā jāpriecājas pa šādiem :)
kaimiņš vasarā arī pardod pa 7ls/kg,lielos lučus...:)
notir viniem to glumekli un wis ?
Uz kā šitos ķert