marek, izstāsti lūdzu kā tu viņas gatavo, pieņemu, ka man ne vienīgajam ir interese
Notira glotas iznem ieksas,vedera saliek sipolus un visadas zivju garsvielas . iemerce nedaudz ella un ietin folija. liec uz 180 gradiem cepeskrasni. Pec izveles beigas kad zivs izcepas var pievienot majonezi un sieru.
mani vienmēr ir mulsinājis tas, ka vēdzelei ir tik liela akna kā alhokoliķim)))
Aknas ta ir delikotese gandriz ka mencai.
šodien aizvedu sievasmātei līdaku, - mājas vairs nav kas ēd
Noker vedzeli aizved tad redzesi ka visi slaves
Sveicu.Aknas ir daudz augstvērtīgākas. Viņas ir jātvaicē -tad vispār super sanāk.Visa Mendeļejeva tabula ir viņu aknās. Mežonīgi veselīgas :)))
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
marek, izstāsti lūdzu kā tu viņas gatavo, pieņemu, ka man ne vienīgajam ir interese
Notira glotas iznem ieksas,vedera saliek sipolus un visadas zivju garsvielas . iemerce nedaudz ella un ietin folija. liec uz 180 gradiem cepeskrasni. Pec izveles beigas kad zivs izcepas var pievienot majonezi un sieru.
mani vienmēr ir mulsinājis tas, ka vēdzelei ir tik liela akna kā alhokoliķim)))
Aknas ta ir delikotese gandriz ka mencai.
šodien aizvedu sievasmātei līdaku, - mājas vairs nav kas ēd
Noker vedzeli aizved tad redzesi ka visi slaves
Sveicu.Aknas ir daudz augstvērtīgākas. Viņas ir jātvaicē -tad vispār super sanāk.Visa Mendeļejeva tabula ir viņu aknās. Mežonīgi veselīgas :)))