man katru gadu vecās boilas šitā sāk pulveroties, bet nu, lai tīrā pulverī pārvērstos tā gan nav bijis, tagad es šogad vecās boilas sabēru spainī un izliku salā uz balkona -30 nostāvēja un tie mazie tārpeļi izsala. sezonas sākumā noliešu ar verdošu ūdeni, pa virsu richamino un minamino un barošanā aizies tikai tā :))
Ņemot vērā, ka šīs ir readymade boilas, tad bez ārējo faktoru ietekmes viņām šādā pulverī pārvērsties nevajadzētu, jo ir pietiekoši daudz konservantu klāt, kas ļauj viņām uzglabāties ilgāk. Pieļauju, ka tavā gadījumā iepakojumos ir palicis mitrums vai kondensāts no pēdējās rudens copes vai arī neesi viņas glabājis pietiekoši sausā vietā noslēgtā veidā. Savukārt, ja iepakojumi ir bijuši jauni un neatvērti, tad gan tā nevajadzēja notikt pie pareiziem glabāšanas apstākļiem.
Tur tā lieta, ka tas tika glabāts sausā noslēgta kastē. Un bija blakus citu ražotāju boilas, kurām nebija ne mazāko miltainuma pazīmju. Visām vienādi apstākļi. Šīs boilas es neņēmu uz copi. Apstākļi noteikti nebija nelabvēlīgi, izņemot, tās atradās temperat. +20 grādi.
Nu jāāā! Tad vienīgais ko varu iedomāties ir derīguma termiņš. Gatavās boilas arī veikalu plauktos pie labiem glabāšanas apstākļiem ar laiku sāk bojāties un pamazām sairt pulverī.
viņas tādas paliek, tikai tad, kad paka ir atvērta. kvai pēc tam ar knaģi aizsprausta, tas neko nedod, boilas tāpat paliek pulverī. neattaisītai pakai neesmu redzējis šādu pulveri, ja nu vienīgi viena man bija kg-1 laikam 4 gadi veca, kurai jau beidzies derīguma termiņš, tai varēja redzēt, ka puteklis jau sāk iekšā mesties.
Derīguma termiņam tur nav pilnīgi nekāda sakara. Ar laiku shelf life boilas zaudē mitrumu un līdz ar to aromātu, līdz ar to paliekot mazākas diametrā un cietākas. Pulverī boilas pašas no sevis nepārvēršas. NEKAD! Pie vainas ir sīki kukainīši (liekas miltu ērce, bet varbūt saucas savādāk) kurus ar aci ir grūti saskatīt, bet ne neiespējami. Tie tad arī nograuž mūsu boilas tā ka pulveris tikai paliek. Cik ir novērots tad sākumā viņi iemetās tajās boilās kuras labāk garšo, (varbūt arī dēļ piemērota mitruma) pēc tam kad tās iet uz beigām pārmetās uz citām. Lai nebūtu jāindē un līdz ar to jāmet ārā boilas, šito zarazu var izsaldēt kopā ar visu somu. Ja soma netiks izsaldēta, bet tajā iekrāmētas jaunas boilas tajās arī visdrīzāk iemetīsies tie monstriņi.
kas tas par mizgrauzi, kas sagrauž manas boilas? :)
zhurkans
un kaka ir sakranā krāsā? :) Esmu dzirdējis par kaut kādiem sīkiem tārpiem. Man šādi pārvērtās aptuveni 3 kg boilu
man katru gadu vecās boilas šitā sāk pulveroties, bet nu, lai tīrā pulverī pārvērstos tā gan nav bijis, tagad es šogad vecās boilas sabēru spainī un izliku salā uz balkona -30 nostāvēja un tie mazie tārpeļi izsala. sezonas sākumā noliešu ar verdošu ūdeni, pa virsu richamino un minamino un barošanā aizies tikai tā :))
Ņemot vērā, ka šīs ir readymade boilas, tad bez ārējo faktoru ietekmes viņām šādā pulverī pārvērsties nevajadzētu, jo ir pietiekoši daudz konservantu klāt, kas ļauj viņām uzglabāties ilgāk. Pieļauju, ka tavā gadījumā iepakojumos ir palicis mitrums vai kondensāts no pēdējās rudens copes vai arī neesi viņas glabājis pietiekoši sausā vietā noslēgtā veidā. Savukārt, ja iepakojumi ir bijuši jauni un neatvērti, tad gan tā nevajadzēja notikt pie pareiziem glabāšanas apstākļiem.
Tur tā lieta, ka tas tika glabāts sausā noslēgta kastē. Un bija blakus citu ražotāju boilas, kurām nebija ne mazāko miltainuma pazīmju. Visām vienādi apstākļi. Šīs boilas es neņēmu uz copi. Apstākļi noteikti nebija nelabvēlīgi, izņemot, tās atradās temperat. +20 grādi.
Nu jāāā! Tad vienīgais ko varu iedomāties ir derīguma termiņš. Gatavās boilas arī veikalu plauktos pie labiem glabāšanas apstākļiem ar laiku sāk bojāties un pamazām sairt pulverī.
viņas tādas paliek, tikai tad, kad paka ir atvērta. kvai pēc tam ar knaģi aizsprausta, tas neko nedod, boilas tāpat paliek pulverī. neattaisītai pakai neesmu redzējis šādu pulveri, ja nu vienīgi viena man bija kg-1 laikam 4 gadi veca, kurai jau beidzies derīguma termiņš, tai varēja redzēt, ka puteklis jau sāk iekšā mesties.
Derīguma termiņam tur nav pilnīgi nekāda sakara. Ar laiku shelf life boilas zaudē mitrumu un līdz ar to aromātu, līdz ar to paliekot mazākas diametrā un cietākas. Pulverī boilas pašas no sevis nepārvēršas. NEKAD! Pie vainas ir sīki kukainīši (liekas miltu ērce, bet varbūt saucas savādāk) kurus ar aci ir grūti saskatīt, bet ne neiespējami. Tie tad arī nograuž mūsu boilas tā ka pulveris tikai paliek. Cik ir novērots tad sākumā viņi iemetās tajās boilās kuras labāk garšo, (varbūt arī dēļ piemērota mitruma) pēc tam kad tās iet uz beigām pārmetās uz citām. Lai nebūtu jāindē un līdz ar to jāmet ārā boilas, šito zarazu var izsaldēt kopā ar visu somu. Ja soma netiks izsaldēta, bet tajā iekrāmētas jaunas boilas tajās arī visdrīzāk iemetīsies tie monstriņi.