kas tur bādīgs. 1,6 kg, tas tak normāls ūsainis, un gards. A kad kilogramīgas līdakas tiek ņemtas tas nav bēdīgi. Kas tas par stereotipu, ja sams tad jābūt cilvēka augumā.....
Katrai sugai jau savs sakarīgais izmērs. 1,6 kg samiņu var salīdzināt ar 100 gramu raudiņu. Vai to ņemt vai atlaist, lai paaugas līdz sakarīgam izmēram, tas katra paša ziņā.
Sāksim ar to, ka zivis ir vērtīgas un jāēd krietni biežāk kā gaļa, kas pie mums ir otrādāk. Paša rokām ķerta zivs - svaiga, tīra, dzīvojusi brīvībā; veikalā pirkta gaļa - smirdīga, piešpricēta ar ūdeni, hormoniem, dzīvojusi nebrīvē nožēlojamu dzīvi.
Otrkārt, mazās zivis, kuras likums ļauj paturēt, ir gastronomiski vērtīgākas.
Treškārt, lielie sami, līdakas, brekši utt. ir labi vaislinieki - gēni, daudz ikru.
Jautājums - ko bildes autors šajā gadījumā izdarījis nosodāmu?
bedigi...tik mazus nemt sirds saznaudzas:(
1,6kg ir pirmie
es ceru riit vismaz šadus sastapt. riit pirmo reizu uz samiņiem....
kas tur bādīgs. 1,6 kg, tas tak normāls ūsainis, un gards. A kad kilogramīgas līdakas tiek ņemtas tas nav bēdīgi. Kas tas par stereotipu, ja sams tad jābūt cilvēka augumā.....
Nevar nepiekrist Biomasteram.
Katrai sugai jau savs sakarīgais izmērs. 1,6 kg samiņu var salīdzināt ar 100 gramu raudiņu. Vai to ņemt vai atlaist, lai paaugas līdz sakarīgam izmēram, tas katra paša ziņā.
Jānim.
Sāksim ar to, ka zivis ir vērtīgas un jāēd krietni biežāk kā gaļa, kas pie mums ir otrādāk. Paša rokām ķerta zivs - svaiga, tīra, dzīvojusi brīvībā; veikalā pirkta gaļa - smirdīga, piešpricēta ar ūdeni, hormoniem, dzīvojusi nebrīvē nožēlojamu dzīvi.
Otrkārt, mazās zivis, kuras likums ļauj paturēt, ir gastronomiski vērtīgākas.
Treškārt, lielie sami, līdakas, brekši utt. ir labi vaislinieki - gēni, daudz ikru.
Jautājums - ko bildes autors šajā gadījumā izdarījis nosodāmu?
Morbidejs.
Kur Tu šeit redzi ka nosodu autoru - "Vai to ņemt vai atlaist, lai paaugas līdz sakarīgam izmēram, tas katra paša ziņā.".
Tik izsaku savu viedokli,tāpat kā Tu savu. :)