ka tu to marinadi taisiiji un ka taisiji vari ludzu isi pastastit:)?
1. pārgriežam un iztīram zivis
2. saliekam ķiploku šķēlītes
3. apkaisam ar sāli
4. apkaisam ar nedaudz cukura
5. uzberam dilles
6. atsājam uz pāris h ievilkties
7. kūpinam
proporcijas tīri uz izjūtu...
vinas tak ir loti asakainas, ka ir pec kupinasanas, dzirdejis esmu ka cukurs ar savu darot?
peec kuupnaashanas paliek labaak... cukurs padara asaku mīkstu un vinju nejuut
Ja pareizisaprotu, tu centraalo asaku negriez aaraa?
nē centrālo ārā nenjemu... un griezhu pa muguru, arī galvu...
Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!
reģistrēties
skaidrs
ka tu to marinadi taisiiji un ka taisiji vari ludzu isi pastastit:)?
1. pārgriežam un iztīram zivis
2. saliekam ķiploku šķēlītes
3. apkaisam ar sāli
4. apkaisam ar nedaudz cukura
5. uzberam dilles
6. atsājam uz pāris h ievilkties
7. kūpinam
proporcijas tīri uz izjūtu...
vinas tak ir loti asakainas, ka ir pec kupinasanas, dzirdejis esmu ka cukurs ar savu darot?
peec kuupnaashanas paliek labaak... cukurs padara asaku mīkstu un vinju nejuut
Ja pareizisaprotu, tu centraalo asaku negriez aaraa?
nē centrālo ārā nenjemu... un griezhu pa muguru, arī galvu...