Ar baravikām pagalam švaki, tajā vietā parasti braucu pēc viņām, tad neko citu neņemu, tikai baravikas. Cūcenes parādījušās, tās gan man patīk marinētas.
labāk cūcenes neēst - "cūcenes satur vēždraudes vielas un to lietošana pārtikā ir veselībai bīstama. Vēždraudes vielas no cūcenēm nepazūd tās termiski apstrādājot vai sālot"
Es gan vairāk pie tās sēņu lasīšanas, marinē tāpat kā citas sēnes (tās proporcijas -etiķis, ķiploks, lauru lapas, pipars, sāls, nepateikšu), cūcenes šķiet vāra divreiz. Spečuks gan neesmu šajos marinēšanas procesos.
jū gailenes, tagad ir visur es arī 20 litrus 5 stundās sasēņoju....:)
Ar baravikām pagalam švaki, tajā vietā parasti braucu pēc viņām, tad neko citu neņemu, tikai baravikas. Cūcenes parādījušās, tās gan man patīk marinētas.
labāk cūcenes neēst - "cūcenes satur vēždraudes vielas un to lietošana pārtikā ir veselībai bīstama. Vēždraudes vielas no cūcenēm nepazūd tās termiski apstrādājot vai sālot"
to skutāns
kāda ir marinēto cūceņu recepte
Es gan vairāk pie tās sēņu lasīšanas, marinē tāpat kā citas sēnes (tās proporcijas -etiķis, ķiploks, lauru lapas, pipars, sāls, nepateikšu), cūcenes šķiet vāra divreiz. Spečuks gan neesmu šajos marinēšanas procesos.
Oi,tagad tak ar gailenēm pilns mežs!!!:))))Pats milzīgu daudzumu esmu salasījis.:)))