Nē, sāli uzberu tūlīt pēc nokūpināšanas siltām, kad liek traukā, bet zinu, ka citi sāla pirms kūpināšanas. Katram sava metode. Priekš aukstā kūpinājuma gan vienu spaini esmu iesālījusi,vēl jāpieķer klāt un jādod nokūpināt čalim, kas to lietu pieprot, tās var ēst līdz pat pavasarim. Veiksmi!
Te pat Ventspili vai kur talak?
Tās smukās bišku ieraibās baltās apakšpuses:)
Nu redz- aivēri tak muti!
PIrms liec kūpiņā tu viņas iesāli?
Nē, sāli uzberu tūlīt pēc nokūpināšanas siltām, kad liek traukā, bet zinu, ka citi sāla pirms kūpināšanas. Katram sava metode. Priekš aukstā kūpinājuma gan vienu spaini esmu iesālījusi,vēl jāpieķer klāt un jādod nokūpināt čalim, kas to lietu pieprot, tās var ēst līdz pat pavasarim. Veiksmi!