Es baltām zivīm notīru zvīņas tad ar asu nazi sākot no galvas nogriežu muguras fileju,kuru var cept malt un visu pārējo kānu kuram garšo .Tikai bišku jāpiešaujas, ja pareizi nogriež no zivs paliek pāri caurspīdīga asaka .tā apgraizīt var ari mikrobus kuri citreiz saķeras diezgan daudz. Bet nazim jābūt ļoti asam.
NU SMUK RAUD !!!
Šķiet, pirmo reizi bija tā, ka palika garlaicīgi vilkt vienu un to pašu, līdz metām mieru. Jo - kur gan likt to lērumu?!
Es baltām zivīm notīru zvīņas tad ar asu nazi sākot no galvas nogriežu muguras fileju,kuru var cept malt un visu pārējo kānu kuram garšo .Tikai bišku jāpiešaujas, ja pareizi nogriež no zivs paliek pāri caurspīdīga asaka .tā apgraizīt var ari mikrobus kuri citreiz saķeras diezgan daudz. Bet nazim jābūt ļoti asam.
Paldies par padomu. Taču zivis neēdu. Un netīru.