atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
24.jan 14 9 2417
[9] Komentāri | dilst | aug
 
amatieris2

Izpurgāts asaris...

24.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
Jurasasaris

Ikri ok bet zivs nav zivs bez ādas ..

24.01.19 Atbildēt | Ziņot -1
bassmaster

Kas,tad ? Zivis nav labi ēst ar ādu ! Viss sliktais ,ko zivs uzņem sevi ,paliek ādā !!!

25.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
bonis99

Es arī tā tīru asarus, tā ka nepaliek neviena asaciņa. Tādas filejas bērniem ļoti garšo. Nav visa virtuve ar zvīņām, ātri un ērti.

25.01.19 Atbildēt | Ziņot 3
copis

Viena bilde trūkst....

25.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
rudolfs182

kā ikrus pagatavo?

25.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Mana sieva cep. Tā vienkārši. Saka, ļoti garšīgi esot. Esmu mēģinājis - man likās sausi un ne visai baudāmi, bet nu katram savs.

Piekrītu komentāriem par zivi bez ādas. Jā, no tīrīšanas viedokļa šādi noteikti ir ērtāk, taču garšas ziņā Tu kaut ko zaudē.

25.01.19 Atbildēt | Ziņot 3
renars25

Cepju olā,ir super;)

26.01.19 Atbildēt | Ziņot 0
waffenss88

Esmu tīrijis, dīrājis šādi, viennozīmīgi gardāk ir ar ādu, kā kuram patīk:)

25.01.19 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs