Griežu pa galvu,kādreiz pēros ar to zivs sulu kūpinot,līdz Rojas zveinieks izstāstija par žāvēšanu!Tagad pirmo stundu uzkurinu atveru nedaudz durvis kūpinātavai un apžāvēju!Vimbai vienmēr lieku ķimenes un pirms iedodu žaru,pabārstu neaudz cukuru,karamelei!Es tik gaišas nevelku laukā!Bet galvenais ka garšo!Vēl kad man izbesī kūpiņi,atdodu muterai,tā kā siļķi iesāla!Arī labs...
Es pārgriežu arī galvu un izmantoju saspiestus ķiplokus. Liekas ka labāk, bet kastolaizinvaitāir :)
Ķiploki man daļa ir pulvera veidā, daiviņas un tās galvas estētiskam baudījumam. :) Šogad būs tā recepte ar ķimenēm jāpamēģina.
Jā griez pa galvu ,tad izveidojas vanniņa un visa suliņa ir tur ...
Zinu, bet arī šādi turās tā vēderā, ja nav gluži līdz vēderam pārgriesta dziļi.
Tik labi un garšīgi izskatās!!
Es arī griežu galvu uz pusēm, lai izveidotos “vanniņa” taukiem.
Čakars lielāks!es arī grieztu,bet man nav!;D
Kārumnieki. :)))
Joo! Tās vispār bomba!;D
Man lūdzu to lielāko!;)**
Tev jau kaltētās topā! :)))
Griežu pa galvu,kādreiz pēros ar to zivs sulu kūpinot,līdz Rojas zveinieks izstāstija par žāvēšanu!Tagad pirmo stundu uzkurinu atveru nedaudz durvis kūpinātavai un apžāvēju!Vimbai vienmēr lieku ķimenes un pirms iedodu žaru,pabārstu neaudz cukuru,karamelei!Es tik gaišas nevelku laukā!Bet galvenais ka garšo!Vēl kad man izbesī kūpiņi,atdodu muterai,tā kā siļķi iesāla!Arī labs...
Cukurs, tas kas jauns.
Jā, cukuriņš krāsu iedod....
Es domāju bumbiers.
Manai Somu kūpinātavai pat pamācībā bija attēlots. Uz uzbērtajām skaidām 2 cuk.gr. uzliekami
Kokam arī nozīme,tas arī dod kūpiņam toni!Ne vienmēr tiksi pie augļukoka malkas! :)
Tad būs alsnis + cukurs un sāls. :)
Pirms laukāņemšanas uzber sāli uz uguns,būs zivis brūnas!
Nu jau galīgi saputrojos. Tad vienalga sāli vai cukuru