Jā tieši tā, recpte vienkārša iekšas laukā, sālsūdenī iekšā. Man Sanāca uz pieci seši litri udens 800 gr sāls un ne ilgāk par stundu tad ūdeni nolej un ceplī iekšā., ja karsts ceplis tad aptuveni pusstunda un gatavs. Ja grūti uzkurināt vajadzīgo karstumu tad apmēram stunda ceplī. Un galvenais alkšņa malciņa.
Rīgas miesnieks, garšīgi:)
Kūpi kūpi cepulīti:)
pažēlo ļaudis, šādi spīdzināt līdzcilvēkus! ))))))
Smuks cepums, lai labi garšo!
Izskatās labs!
Bet tu viņus nemaz netīri? Tādus, kā ir uz iesma un kūpinātavā iekšā?
Jā tieši tā, recpte vienkārša iekšas laukā, sālsūdenī iekšā. Man Sanāca uz pieci seši litri udens 800 gr sāls un ne ilgāk par stundu tad ūdeni nolej un ceplī iekšā., ja karsts ceplis tad aptuveni pusstunda un gatavs. Ja grūti uzkurināt vajadzīgo karstumu tad apmēram stunda ceplī. Un galvenais alkšņa malciņa.