atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
27.feb 12 5 2296
[5] Komentāri | dilst | aug
 
Patrazs1988

Rīgas miesnieks, garšīgi:)

01.03.21 Atbildēt | Ziņot 0
Patrazs1988

Kūpi kūpi cepulīti:)

01.03.21 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

pažēlo ļaudis, šādi spīdzināt līdzcilvēkus! ))))))

Smuks cepums, lai labi garšo!

02.03.21 Atbildēt | Ziņot 0
nelietotaajs

Izskatās labs!

Bet tu viņus nemaz netīri? Tādus, kā ir uz iesma un kūpinātavā iekšā?

02.03.21 Atbildēt | Ziņot 0
Patrazs1988

Jā tieši tā, recpte vienkārša iekšas laukā, sālsūdenī iekšā. Man Sanāca uz pieci seši litri udens 800 gr sāls un ne ilgāk par stundu tad ūdeni nolej un ceplī iekšā., ja karsts ceplis tad aptuveni pusstunda un gatavs. Ja grūti uzkurināt vajadzīgo karstumu tad apmēram stunda ceplī. Un galvenais alkšņa malciņa.

03.03.21 Atbildēt | Ziņot 0

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs