atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
19.mai 3.5kg
19.mai 9 9 1613
[9] Komentāri | dilst | aug
 
Bebrs

Ja tā skaitās kūpināta zivs, tad kaut kas nav riktīg.

19.05.21 Atbildēt | Ziņot 1
Ezs87

Pica zivs formā! Inovācijas.

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
copis

Gan jau nakamreiz sanāks labāk... Bet dūmiņš smeķīgs...

20.05.21 Atbildēt | Ziņot -2
renars25

Es taisu ka man garšo :)

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 3
Pravietis

Dažādas kupinātavas. Dažādi kūpināšanas procesi ; aukstais, karstais. Vēl arī nosaukšu to par vidējo, kaut kas starp auksto un karsto žāvēšanu. Savā praksē uzskatu to par optimālo. Katram sava gaume. Katrai zivij vēlams piemeklēt atbistošāko. Vēl zināms ir arī populārais un ātrais grillēšanas paņēmiens. Foto tāds neskaidrs, liekas, ka zivs apbērta ar mannu. Lielās zivis nav tik viegli nokūpināt.....Jācenšas, tikt vaļā no liekā šķidruma.

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
renars25

Tā bilde kaut kāda miglaina sanākusi ieliekot copes Lietas.Piedevas lieku Ķiploku, sāli, dilles un šoreiz nedaudz sīpolu.

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 1
Pravietis
Pravietis > renars25:

Es sīpolu nelieku zivij nemaz. Ķiploku gan karpai lieku daudz. Man patīk zivis (tām kurām jāuzlabo garša) pārbērt ar sarkano, dzelteno papriku. Tikai ne zaļo vai bulgaru lēto, gaiši zaļo, jo piedod gaļai rūgtumu. Ļoti patīk koriandrs graudi. Var arī malto. Vimbai šogad neliku ķiploku, lai izjustu, manuprāt, patieso zivs garšu. 200 litru kūpinātava tik lielas zivis (+ - 3,5 kg) nākas ilgi žāvēt līdz pat 5 stundām, lai izdzītu lieko mitrumu. Sakrājušos šķidrumu zivs vēdera dobumā bieži vien noleju nost. Jo vairāk gaļas kamerā, jo ilgāks process.

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 1
jopciks

Man patīk kūpināt zivi, kas ir griezta pār muguru ar visu galvu, tad visi škidrumi paliek kā bļodā. Par kūpināšanu un mannu, lūdzu, plašāk!

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 0
Willy

Katram savs!Man jau liekas,ka karpai tik jāliek virsū!:)nav jau lasis!

20.05.21 Atbildēt | Ziņot 3

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs