atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Sacensības 18.06.24
 

Aicina bērnus un jauniešus uz LČ pludiņmakšķerēšanā

0 506

Arvien populārākas kļūst dažāda ranga sacensības makšķerēšanā bērniem un jauniešiem. Nu kārta noskaidrot labākos visklasiskājā no disciplīnām – pludiņmakšķerēšanā.

Latvijas vēsturē pirmais nacionālais čempionāts bērniem un jauniešiem šajā disciplinā risināsies divos posmos. Pirmais jau pavisam drīz – 28. jūlijā tiek organizēts Kalna Spuļļu dīķos, bet otrais 17. augustā Mālpils ūdenskrātuvē.

Sacensības risināsies divās vecuma grupās U14 (līdz pilniem 13 gadiem) un U18 (no 14 gadu vecuma līdz pilniem 18 gadiem). Katra posma ilgums būs 3 stundas. Sacensības organizē LMSF sadarbībā ar CMS un "Mālpils zivīm".

Pieteikt savu dalību sacensībās var jebkurš interesents atbilstoši sacensību nolikumā aprakstītiem noteikumiem.

Sacensību nolikums meklējams šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/1579-lc_pludinmakskeresana_berniem_un_jauniesiem_1poms.htm

Atgādināsim, ka bērniem un jauniešiem vecuma grupās U10, U 14 un U18 vēl ir iespēja pieteikt dalību Latvijas čempionātā spiningošanā no krasta pilsētas vidē 3. posmam.

Tāpat jau pavisam drīz tiks izsludināta pieteikšanās Latvijas čempionātam spiningošanā no laivām bērniem un jauniešiem vecuma grupās U10, U 14 un U18. Šis čempionāts risināsies jau otro gadu un, līdzīgi iepriekšējam, tiem dalībniekiem, kuriem nav savas laivas un/ vai pieaugušā, kura pavadība piedalīties čempionātā, ir iespējā pieteikties startam kādā no sportistu, “lielā” čempionāta dalībnieku laivām.

Pilns makšķerēšanas sacensību kalendārs šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs