atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Jaunumi 18.06.24
 

Droša gulta karpai

0 686

Pēc tam, kad karpas izvadīšana ir rezultatīvi beigusies ar zivs iesmelšanu uztveramajā tīkliņā, tā saudzīgi jāatbrīvo no āķa, bet vajadzības gadījumā arī jāapstrādā brūce. Ja vēlamies karpu nosvērt, tā jāievieto svēršanas somā. Ja gribam atlikt svēršanu uz vēlāku laiku, piemēram, naktī, tad karpa jāievieto uzglabājamā maisā. Visas šīs operācijas ir veicamas, novietojot karpu uz speciāla matracīša vai vēl labāk – īpašā karpu gultā.

Pagājuši laiki, kad noķertās karpas guldījām uz vienkāršiem karpu matracīšiem, bet viņas par katru cenu centās no tiem nolēkt un izvārtīties pa zemi. Tagad speciālās gultas ir kļuvušas zivīm daudz drošākas, un tas ir labi.

Tomēr joprojām šis ir viens no tiem elementiem, ko pēc copes nākas vest mājās slapju un ne visai smaržīgu. Tad, lūk, jaunā Fox Carpmaster Welded Mat gultiņa ir pilnībā ūdensizturīga. Tā vispār neuzsūc ūdeni un ļoti ātri žūst.

Kā citas fīčas jāmin izveidotais lineāls, kas ļauj nomērīt zivi līdz 110 cm, kā arī virkne citu uzlabojumu, kas karpas atāķēšanu un atlaišanu padara maksimāli saudzīgu un ērtu.

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs