atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu
Aktuāli 20.06.24
 

Klāt jaunās Copes Lietas

0 1182

Šajā numurā:
- Pludiņcopes meistars Raitis Kozlovskis mums stāsta par iespējām ķert karpas uz pastu. Izrādās, ļoti dinamiska un aizraujoša cope sanāk!
- Modernajiem karpiniekiem būs iespēja beidzot saprast, kādēļ karpu barībās un ēsmās pievienojam aminoskābju kompleksus un kāds no tā ir patiesais efekts.
- Rubrikā “Copē ar zvaigzni” Juris Bogdanovičs atgriežas pie Daugavas samu meistara Felpsa un beidzot noķer savu personisko ūsaiņa rekordu. (Kurš gan neko milzīgs neizskatās…)
- Lielajā intervijā šomēnes vīrs, kurš ziemā velk foreles no divus metrus bieza ledus tepat Alpos, bet priekšroku lielāku zivju vilkšanā dod dzimtās Latvijas ūdeņiem. Par copi Šveicē un ne tikai.
- Par tehnikām un gadžetiem runājot, atklājām, ka iespēja dzīvajā režīmā skatīties zem ūdens ap spininga mānekli notiekošo kvalitatīvā video formātā ir tepat aiz stūra. Vai gals visām smalkajām grozītāju ierīcēm?
- Par to, ko inspektors iesaka darīt ar upē atrastu nelegālu tīklu vai murdu – bez aplinkiem un liekas greznības. Un arī par to, kā gar upēm un upītēm lavoties, pasargāt sevi no lāčiem un nikniem suņiem.
- Par līņu copi, barībām un ēsmām, copes taktiku un darbošanos atbilstoši laikapstākļiem.
- Sporta sadaļā šomēnes atskatīsimies uz laivu čempionāta posmu Ķegumā – varbūt kādu jaunu perspektīvu copes vietu atklājām?
- Baļotes ezerā notiekošā Pasaules čempionāta karpu makšķerēšanā priekšvakarā – par to, kā tur viss sākās un arī par to, ko redzēsim jau pēc pāris nedēļām.
- Izpētījām vienu jaunu copes vietu, kas aprīkota ar komfortablām mājiņām un pat džakuzi, ja gribas doties pamakšķerēt kopā ar ģimeni. Karpas, karūsas, stores un kādas tik vēl zivis te nevar noķert!
- Mušotājiem šomēnes daži interesanti strīmeri lielajām forelēm un līdakām.
- Gardēžiem – cepta Āfrikas sama recepte.
- Gudriniekiem burtu režģī noslēpta tradicionālā krustvārdu mīkla.

Lai labi lasās!

Tuvāko vietu, kur iegādāties žurnālu, meklē šeit:

Ja vēlies žurnālu pasūtīt uz mājām vai darba vietu, ērtāk un izdevīgāk noformēt žurnāla abonementu ir šeit: www.abonesana.lv

 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs