atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

kaatels 25.03.11
Vinnij, drīkst...?! Ā, ... tikai vienu, nu labi, lai iet ar-

reksis ceppeškrāsnī
eerglis 25.03.11
atšķirībā no citiem, kāttu mēness tuvums ietekmē pozitīvi :DD
vinnijs 25.03.11
Man jau bērnībā teica, būšot tirdzniecības darbinieks. Tāds nu eamu!
kaatels 25.03.11
vinnij..., nezinu no kurienes tu esi nācis, bet āķis tev lūpā! Tā turpini..., vēlams par gadalaikiem.
Laikam pie plīts, kādu reiz, ir stāvēts
Griezeejs 25.03.11
Vai tad divus pavārus nevar? Tāpat kā 2vas saimnieces virtuvē? Nu diez vai viņi "sakausies". Vīri, tomēr :))))))
kilka 25.03.11
Grieseej - šķiet, ka 1.maija pavāra vieta ir aizņemta, kā jau bija arī iepriekš gadus, ne? ;))
vinnijs 25.03.11
Ja pavāram galva strādā, tad, nav tāda kustoņa, kuru nevarētu pagatavot garšīgi!
vinnijs 25.03.11
Griezēj:)) Copmaņiem - nekādu problēmu! Devu, dodu un došu padomus! Strādāju cilvēkiem , nevis ierēdņiem :))
Griezeejs 25.03.11
Es ar fanos pieraxtos, ja drīxt. Nu dikti garšīgi isklausās :)
Ko May1 dari? Ir varianti, varbūt
gintsgg 25.03.11
Paldies !
vinnijs 25.03.11
Emka:) dārzeņiem jābūt puslīdz mīkstiem. Kā to panāc, tas tavā daļa.
vinnijs 25.03.11
Gint:)) Tu jau tāds kā mans fans kļūsti :))
Zupai vajag, kartupeļus , burkānus, papriku,ķiplokus
sīpolus, zaļos zirnīšus un baltmaizi, saldo krējumu. Metam zivi katlā, vāram. Noņemot putas, pievienojam dārzeņus, (izņemot zirnīšus). Kad viss gatavs, izņemam visu, buljonu nokāšam. Atdalam zivi no asakām, Dārzeņus saberam blenderī un samaļam. Pievienojam zivju gabaliņus, saldo krējumu, buljonu. Gaidam pirmo mutuli, tad zirnīši un apgrauzdēti baltmaizes gabaliņi!
eMKa 25.03.11
vinnij, nav labāk tos drāzeņus aptvaicēt ? Vai tur pofig, galvenais lai ledu dabū nost...
Jurik 25.03.11
A par tiem asariem. Uxā vai ta ar visām zvīņām?
gintsgg 25.03.11
Tas būtu ļoti laipni , rītā izvārītu .
vinnijs 25.03.11
Varu zupai ar piegādāt:))
epox59 25.03.11
-šīs receptes izlasot ,jābrauc copēt gribi vai nē..,nu dikti kārdinoši .. :)
gintsgg 25.03.11
Izklausās interesanti , jābrauc vēdzelēs , pašreiz tikai 3 vēdzeļu galvas palikušas zupai .
vinnijs 25.03.11
Tad nu tā! Ņemam vēdzeles gabaliņus, apsālam , nokaisam ar pipariem un cepam. Veikalā ir nopērkami dārzeņu asorti, saldēti, tos apvāram. Kārtojam traukā, kopā ar zivi, pārlejam ar saldo krējumu, pievieno kapātus zaļumus ( dilles, pētersīļus), mazdrusciņ kariju ( beram tā pat kā piparus) . Liekam cepeškrāsnī 150-200 grādiem, aptuveni uz 10 min. Tad , pārkaisam ar sieru, ( holandes vai krievijas), liekam atkal cepeškrāsnī, līdz siers kļūst brūngans. Pats šodien pamēģināju, nu ļoti patika! Produktu izvēli diktēja ledusskapja saturs, rezultāts priecē :))
bums 25.03.11
Tagad vimbu cops Recepte gurmaniem
Vimba var arī vairākas
Rekomendēju marinādes recepti: 250 gr. ūdens, 2,5 ēdamkarotes sāks (rupjā) , 2,5 karotes. cukurs, 1 ēdamkarote etiķis 9% , sīpoli (griezti riņķos), dilles,koreandrs./var arī melno piparu ,bet tas pēc gaumes/ Izgriežam fileju , jāsagriež gareniski šurās sloksnēs Un liekam kastrolī . Uzlejam marinādi uz zivs , ja marinādes nepietiek ,gatavojam vēl tādās pašās proporcijās /marinādei jānosedz zivju gabaliņi .Zivi no augšas nedaudz noslogojam .Ar visu kastroli liekam ledus skapī uz 8 — 10 stundām , Pēc tam aukstā ūdenī zivi nomazgājam no marinādes to veicu 2 — 3 min. Nomazgāto zivi liekam stikla burkā , un aplejam ar eļļu .Pēc 1 stundas var likt uz galda un mieloties Parasti visa pārējā zacene paliek uz galda ,kamēr šī nav nolikvidēta :DD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs