atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

vinnijs 29.03.11
Bekonam ir maiga, nedaudz saldena garša, tas lieliski sapas ar zivi. Dažos gadijumos ( lasis, taimiņš, forele) ļoti labi der kūpināts bekons.
gintsgg 29.03.11
Vinnij , Itālijā , zivju restorāna , ēdu tīgergarneles ietītas bekonā , bija super gardi , asaru ikri šitā pagatavoti , domāju būs vēl gardāk .
Jurik 29.03.11
Vinnijs! Kur īsti ir tā ķīmija - bekons + zivs. Zinu, ka daudzi pavāri šo salikumu ir iecienījuši - un ne tikai ar bekonu, bet ir pat tādi brīnumi redzēti kā steiks ar ķilavu pastu.
Jurik 29.03.11
Jegogo! Ar dzīves jaukajām perspektīvām vari iepazīties medicīnas enciklopēdijā sadaļā par parazītiem un plakantārpiem :)
Pankijs 29.03.11
vinnijs.Intrese par asaru ikriem aktuāla.Vairāk par ceptiem kopā ar olu neesmu meiģinājis. Var jau droši ēst arī svaigus, kā kuiļa p..... ,bet tas priekš manis pārāk ekstrēmi. Labu apetīti.
vinnijs 29.03.11
Tātad, ikrus apsālam , apkaisam ar pipariem, pievienojam kapātus zaļumus, atstājam ievilties. Paņemam veikalā iegādātu, plāni sagrieztu bekonu. Satinam tajā ikrus, ja lāgā neturas tinums, tad var saspraust ar zobu bakstāmo. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cepam līdz 10 min, vai kamēr bekons kļūst kraukšķīgs.
gintsgg 29.03.11
Nezinu , varbūt asaru ikri ir indīgi ? Es visu mūžu ēdu līdaku ikrus svaigā veidā , tie indīgi nav , man viņi garšo labāk par lašu ikriem . Asaru ikrus , atzīšos nekad neesmu ēdis svaigā veidā , bet domāju ka vajadzētu būt OK .
eMKa 29.03.11
Tikpat labi vari asaru filejas uz maizītes trenēt iekšā :D
Vispār ar labu čilli mērci arī avīzi var noēst :DD
jegogo 29.03.11
Es tikko apēdu vienu maizīti,tagad gaidu kas būs.:D Gintsgg,tu domā,ka var?
vinnijs 29.03.11
Būšu atklāts, ar pagalvojumiem ka var, nesteigšos. Man personīgi, tas neliekas piesaistoši, pārāk izteikta zivju garša.
gintsgg 29.03.11
Jegogo , kāpēc gan nevarētu ?
burtnieks 29.03.11
Interese ir -viena burka ar ikriem ledusskapī aizķērusies.
jegogo 29.03.11
Vai asaru ikrus var ēst svaigā veidā uiz maizes ar sāli?
vinnijs 29.03.11
Labvakars copes monstri :)) Te, pāris dienas atpakaļ, viens interesējās, kā pagatavot asaru ikrus. Vai interese vēl pastāv?
gintsgg 28.03.11
Es tieši tāpat kā Epox , iekopēju visas receptes un savā mapē noglabāju . Vēdzeļu zupa sanāca fantastiska , paldies Vinnij .
vinnijs 28.03.11
Epox :)) nu tādu godu man izrāda pirmo reizi :)) PAlDIES!!!!!!
epox59 28.03.11
vinnijs> ..tencinu ,visām Tavām šeit dotajām receptēm izveidoju atsevišķu mapi kur saglabāt ,lai sagriboties ko gardu nav jārokas pa visām CL -Zivju pagatavošanas reptes lapām...:)
vinnijs 28.03.11
Kātel :)) protama lieta, trešdaļu pudeles satura, kas būtu aptuveni 70gr :))
kaatels 28.03.11
tencinu, tencinu...mazliet varēji ieeļot proporcijās, savādāk kāds izdomās no balsamico uztaisīt tabasco. Trešdaļas mērces...,no pudeles vai kopējā tilpuma

manam igauņu spurotājam nav pretenziju pret mazajiem asarīšiem, pa pirkstiem gan var atrauties
vinnijs 28.03.11
Jurik , es īpašus paņēmienus nezinu, ar mazākiem asariem daru šādi, pamatīgi apgrauzdēju uz pannas un ar aliņu notiesāju :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs