Bekonam ir maiga, nedaudz saldena garša, tas lieliski sapas ar zivi. Dažos gadijumos ( lasis, taimiņš, forele) ļoti labi der kūpināts bekons.
Vinnij , Itālijā , zivju restorāna , ēdu tīgergarneles ietītas bekonā , bija super gardi , asaru ikri šitā pagatavoti , domāju būs vēl gardāk .
Vinnijs! Kur īsti ir tā ķīmija - bekons + zivs. Zinu, ka daudzi pavāri šo salikumu ir iecienījuši - un ne tikai ar bekonu, bet ir pat tādi brīnumi redzēti kā steiks ar ķilavu pastu.
Jegogo! Ar dzīves jaukajām perspektīvām vari iepazīties medicīnas enciklopēdijā sadaļā par parazītiem un plakantārpiem :)
vinnijs.Intrese par asaru ikriem aktuāla.Vairāk par ceptiem kopā ar olu neesmu meiģinājis. Var jau droši ēst arī svaigus, kā kuiļa p..... ,bet tas priekš manis pārāk ekstrēmi. Labu apetīti.
Tātad, ikrus apsālam , apkaisam ar pipariem, pievienojam kapātus zaļumus, atstājam ievilties. Paņemam veikalā iegādātu, plāni sagrieztu bekonu. Satinam tajā ikrus, ja lāgā neturas tinums, tad var saspraust ar zobu bakstāmo. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 200 grādiem, cepam līdz 10 min, vai kamēr bekons kļūst kraukšķīgs.
Nezinu , varbūt asaru ikri ir indīgi ? Es visu mūžu ēdu līdaku ikrus svaigā veidā , tie indīgi nav , man viņi garšo labāk par lašu ikriem . Asaru ikrus , atzīšos nekad neesmu ēdis svaigā veidā , bet domāju ka vajadzētu būt OK .
Tikpat labi vari asaru filejas uz maizītes trenēt iekšā :D
Vispār ar labu čilli mērci arī avīzi var noēst :DD
Es tikko apēdu vienu maizīti,tagad gaidu kas būs.:D Gintsgg,tu domā,ka var?
Būšu atklāts, ar pagalvojumiem ka var, nesteigšos. Man personīgi, tas neliekas piesaistoši, pārāk izteikta zivju garša.
Jegogo , kāpēc gan nevarētu ?
Interese ir -viena burka ar ikriem ledusskapī aizķērusies.
Vai asaru ikrus var ēst svaigā veidā uiz maizes ar sāli?
Labvakars copes monstri :)) Te, pāris dienas atpakaļ, viens interesējās, kā pagatavot asaru ikrus. Vai interese vēl pastāv?
Es tieši tāpat kā Epox , iekopēju visas receptes un savā mapē noglabāju . Vēdzeļu zupa sanāca fantastiska , paldies Vinnij .
Epox :)) nu tādu godu man izrāda pirmo reizi :)) PAlDIES!!!!!!
vinnijs> ..tencinu ,visām Tavām šeit dotajām receptēm izveidoju atsevišķu mapi kur saglabāt ,lai sagriboties ko gardu nav jārokas pa visām CL -Zivju pagatavošanas reptes lapām...:)
Kātel :)) protama lieta, trešdaļu pudeles satura, kas būtu aptuveni 70gr :))
tencinu, tencinu...mazliet varēji ieeļot proporcijās, savādāk kāds izdomās no balsamico uztaisīt tabasco. Trešdaļas mērces...,no pudeles vai kopējā tilpuma
manam igauņu spurotājam nav pretenziju pret mazajiem asarīšiem, pa pirkstiem gan var atrauties
Jurik , es īpašus paņēmienus nezinu, ar mazākiem asariem daru šādi, pamatīgi apgrauzdēju uz pannas un ar aliņu notiesāju :))