atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

Tonis 29.03.11
O,tuva tēma.Nenobriedušos asaru ikros esot diezgan liels zilskābes daudzums,tādeļ ieteicams tos kārtīgi apcept.Es to daru lielā eļļas daudzumā, vispirms tos apvaļājot miltu un citronpiparu maisījumā un uz pannas tos nedaudz pieplacinot.Auksti ir smeķīgāki!
vinnijs 29.03.11
Mana pieredze ar saldētām, netīrītām zivīm ir neliela. Vienu reizi, ar Daugavas zandartiem. Pie visa vainīgs cepums un jautra kompānija.
gintsgg 29.03.11
Viss ļoti vienkārši , paņem vienu porciju sasaldē ar ūdeni , otro neskalotu , tad pats izlemsi kas labāk .
kilka 29.03.11
Nu redzi, pankij, zīlē nu! Viens saka, ka nedrīkst skalot, cits, ka tieši ūdenī jasaldē :DDD
gintsgg 29.03.11
Pankij , notīri zivi , ieliec celofāna maisiņā , ielej nedaudz ūdens , aizsien un saldētavā iekšā , izvilksi , atkausēsi un būs kā svaiga .
kilka 29.03.11
man gan ar sīpolu ikri ne visai - visu garšu sačakarē...
siluro 29.03.11
Pankijs
esmu saldētavā glabājis gan izfilētus, gan netīrītus asarus- uz dažām dienām, nedēļu ir Ok, ilgāk gan nē.
kilka 29.03.11
un ja ir daudz ko saldēt, tad nesaldē lielā klucī, bet atsevišķos maisiņos, pa porcijām. Svarīgi cieši ietīt, lai neuzņem "ledusskapja garšu"
gintsgg 29.03.11
Jegogo , uz maizītes vēl uzgriez sīpolu plānu šķēlīti , būs pa visam labi .
kilka 29.03.11
Pankij - tīrīt drīkst, bet nedrīkst skalot. Noslauki ar lupatiņu vai papīra dvieli.
gintsgg 29.03.11
Kilka , pirms pus gada , viss bija OK .
Pankijs 29.03.11
Notīrītas zivis saldētavā zaudē daudz garšas. Dzīrdēts ka labāk uzglabāt netīrītas. Kādas jūsu domas un pieredze zivju uzglabāšanā.
jegogo 29.03.11
Es jau biju iesālījis un divas dienas ledusskapī noturēju. Ir tāda izteiktāka zivs garša. Bet nu normāli.
kilka 29.03.11
gintsgg - kad pēdējoreiz fēcītes nodevi uz parazītiem? ;))
gintsgg 29.03.11
Jegogo , nebaidies , Juriks ir panikotājs , lai būtu garšīgi , vajag ikrus iesālīt ar sāli un cukuru , dot vienu nakti ledusskapī nostāvēties , maltos piparus uzbērt uz baltmaizes sviestu uzsmērēt , tad būs garšīgi . Nesaprotu šo paniku , sarkanos , melnos ikrus ir veselīgi ēst , bet asaru , līdaku - parazīti . Muļķības , visu mūžu ēdu , un esmu sveiks , vesels un labi barots .
vinnijs 29.03.11
Burtniek :)) par gatavošanu varu stundām vārīties! Dari tā, pusi uz pusi ar kūpināto bekonu, zināsi ,kā garšo labāk.
Jurik 29.03.11
Gints! Nākamais būs pasaules gals kurā tur aprīlī vai maijā - neatceros datumu - zinu ka pēc kalendāra bija slikta copes diena:) Un nevis panikotājs, bet mēstuļotājs.
burtnieks 29.03.11
Vinnijs-jābūt labam,ašš siekalas saskrēja mutē.Gandriz vai jāsāk šmorēt.
jegogo 29.03.11
Jurik nebiedē mani,sāku aizdomāties vai pareizi darīju,nebija pārāk garšīgi.:D
gintsgg 29.03.11
jurik , tu tāds riktīgs panikotājs , ta tev pedrinķi uz metrīgā ledus vajag , ta tev parazīti , kas būs nākamais ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs