atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

Tonis 31.03.11
uldēn,kad ta sakarināji ,ka tagad jau var lobīt..?
jeeska 31.03.11
uldēn
Pagrabs vēss, vai silts (daudzstrāvenēs:-)
jeeska 31.03.11
uldēn
Pāāļdies:-)
uldeens 31.03.11
to tonis
pagaidām mušas neesmu manījis,vasarā zivis nevītinu nemāku raudas ķert:))
Tonis 31.03.11
A,kādeļ iekšas jāņem ārā ,lai mušiņām būtu kur ielīst?
uldeens 31.03.11
to jeeska
Mans bauda šā gada pirmo vītinajumu:)
Es izņem raudai iekšas-tad spainī zivis kārtu rihtīgi apber sāli,atkal zivju kārtu u.t.t. līdz zivis beidzas-tālāk spaini ar slogu pagrabā uz četrām dienām.pēctam zivis uz kādu stundu pamērcē ūdenī ,tālāk mans caur °žāvētavu dūmu garšu iedot un opja malkas sķūnītī izkabinu vītināties; kaut kā tā.
Tonis 31.03.11
Uldēns jau pirms iemešanas vienreiz bij salējis ...un sākas viss no gala....:DD
uldeens 31.03.11
to kilka
vispirms zvaniņu uzkabina:))
jeeska 31.03.11
Varat īsi aprakstīt procesu voblu taisīšanai-cik sāli, cik ilgi jāsāla (zivs izmērs 200-300g rauda), kur vislabāk kārt?

Atvainojiet, nu nemeklēšu es 33 lapās. Kam slinkums varat nerakstīt:-)
kilka 31.03.11
Uldeen - kā tas ir ...iemet...un salej???
Vai tad jāielej nav pa priekšu? :0
uldeens 31.03.11
tur jau daudz gudrības nevajag,kāts ar testu vismaz līdz 150g-iemet uzkabini zvaniņu un salej:))
vinnijs 31.03.11
Uldēn :)) labprāt pacopētu kopā. Man tās zināšanas par Gauju diezgan vājas :))
kilka 31.03.11
Man patīk - seinass noķēris beidzot lielo asari, tagad visās tēmās cenšās uzdot kādu jautājumu un linku uz bildi piemest klāt ;)))
uldeens 31.03.11
to vinnijs
Kad Siguldā saks vimba ņemt-jāaicina tevi uz copi:))lai vari realizēt daļu recepšu:))
mww2005 31.03.11
Zivniek ! :D
Punkts nr 2. :D
Zivnieks 31.03.11
seinaas:
1. par to tavu asari šeit jau visi visu saprata...pietiks
2. ja tik ilgi esi glabājis ikrus, tad labāk ar viņiem nedari neko
3. izlasi šīs lapas lietošanas noteikumus....
seinass 31.03.11
seinass 31.03.11
kāds var istāstīt kā labāk pagatavot asara ikrus?
kaatels 31.03.11
Ā, par zuti?! Drīkst vienu..., nu lūdzu, lai iet ar.
Tātad tā, ... vasara, zaļa zālīte...pikniks, bērni rotaļājās ar uzpūstiem krāsainiem baloniem...Tētis tikko pārradies no nakts copes

Grillēts zutis
Cik nu kuram garš..., nu vismaz uz 1/2kg. Zuti nomazgā/norīvē ar sāli, nosusina, sagriež 5-6cm gabaliņos un aprasina ar vienu tikko spiesta citrona sulu. Atstāj ievilkties 15min.
Pēc 15 min. viegli nosusina, pārziež ar augu eļļu un liek uz režģa iepriekš sakarsētā grillā. Var katru gabaliņu iepriekš ietīt folijā. Grillē 12-15min. Gabalus vairākas reizes apgriež.
Zivi kārto uz šķīvja, uzkaisa sāli un dekorē ar svaigi grieztām dillēm. Pasniedz ar sviestā apceptiem rīsiem un Vinnija avokado salātiem vai ar svaigu gurķu un skāba krējuma salātiem. Labu apetīti
vinnijs 31.03.11
Es te tā padomāju, drīz grila sezona sāksies, vai cope pie ugunskura. Vajag lielus kartupeļus, sviestu, sīpolus,dilles,sieru, zivs fileju. Lielos kartupeļus ar visu mizu vāram, bet ne līdz pilnīgi mīkstam. Nedaudz atdzesētm kartupelim nogriežam cepurīti, izgrebjam vidu ar karoti, (pārāk nevajag aizrauties) Izgrebto sakapājam un pievienojam pārējās piedevas + sāli un piparus. Sapildam atpakaļ kartupelī, ietinam folijā un cepam 15-20min. Lai labi garšo :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs