atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

Boroda 06.04.11
Piratello - piešauj biezpienu speķa vietā:))
Piratello 06.04.11
Sveiki...

radaas jautaajums...

Visur kur redzu receptes par zivju kotleteem tieshi makshkjernieku gaumee, liek klaat spekji... jautaajums, kaapeec...???ko dod spekjis??? pac saorganizeeju kotletiites no rengjeem, salikaam spekjiti, rezultaa diezgan trekni palika...un aukstas tas ari kjepigas...spekjiigas..., naakams domaju meegjinat bez spekja..., bet jautaajums paliek aktuaals, varbut kaads var pateikt???
Zivnieks 06.04.11
vo tas gan ir baigi feinais :))) šito es ar labprāt dzirdētu :))) bet gulēt gan ne ar vienu nesolos :DDD
Labadiena!
Nav gluži par zivīm, bet...
Ja, gadījumā, kāds man "pa kluso" - pa visu forumu izpļurkstēs Ķekavas girosa recepti, es apsolos pārgulēt ar jauko kaimiņieni no blakusmājas...
:o))
vinnijs 04.04.11
Siluro, zināma taisnība Tev ir, marināde der daudzām zivīm, pat mencu tajā esmu marinējis.
siluro 03.04.11
vakar liku lietā Vinnija recepti, saliku raudas mango čili mērcē- ļoti interesants garšu salikums. Ir vērts pamēģināt. Man gan liekās, ka tajā mērcē labāk iederētos līdakas vai zandarta fileja.
Ar sastāvdaļu daudzumu, kas minētas receptē, pietika, lai iemarinētu 17 Peipusa raudas
vinnijs 01.04.11
Vinnijs strādāja, pelnīja naudu. Mjāāā, reiz bija laba sadaļa.....
Jurik 01.04.11
Винни, Винни!
Uristiem vienmēr liek risināt kāzusus. Lūk arī Tev. Kā kārtīgam copmanim - man ir ledusskapī speķītis copes sviestmaizei 100gr, 3šķēles "klasiskās saldskābās", 2 olas (derīguma termiņš iztecējis), motilis pa 5 lati (neiemācījos tā arī gramos rēķināt), sliekas viena LV porcija pa 1,2 lati, baltie ģimenes paka pa trīnīti. Ā.... saldētavā ir 5as garneles - tās vimbām - tās labāk neizmantot. Vienīgā lādzīgā lieta - cepums - "Selga" - 07. ........... Karoče..... Gribu soļanku..... Ув. тов. Друзь! Ваш ответ!?
Tonis 01.04.11
kilka.Nu vismaz uz sīļķēm var ietaupīt.Guten appetit!
kilka 01.04.11
tonis
Tevis ieteiktā marināde ar ingveru līdaku marinēšanai vienmēr guvusi nedalītu sajūsmu, kur vien esmu to demonstrējis un devis gatavo produktu nogaršot ;))
kaatels 31.03.11
...viens bija žiglāks
kaatels 31.03.11
kamēr Vinnijs domā, ko izdarīt ar vimbu...

ņemam vimbu/nu ap 1/2kg/, galvu nost, ar filēnazi pa vēderu līdz astei, zarnas ārā, ar pirkstu atpakaļ gar centrālo asaku, no vienas puses un no otras, atdala no asakas. Sajauc 1d.cukura, 2d.sāls un ierīvē zivi. Uzliek uz šķīvja, ar zvīņām uz augšu, pārliek slogu un novieto vēsumā.
Nākamā dienā skrien pēc Tērvetnieka. Griež uz apsmērētām sviestmaizēm, pārkaisa ar pipariem, nedaudz uzspiež citronu sulu.
Manai meitenei garšoja, teicu, ka taimiņš
Tonis 31.03.11
ja gribi ātro ,tad pārgriez vimbēnu pa muguru ,atdali no mugurkaula,sajauc sāli ar cukuru 2:1 ,apsāli ,nedaudz citronpiparu ,saliec kopā un leduskapī iekšā.
kaatels 31.03.11
Tuvojas vimbu laiks...Ko darīt ar vimbu?!

Vinnij, vari...? Nu, vismaz, vienu ātro
Tonis 31.03.11
Īsti pareizi laikam tas nebūs,un arī 200g raudai nez kas uz tām ribām vairs nepaliks...
jeeska 31.03.11
Ar mušām jau vēl problēmas nav, tas jau vasarā.
jeeska 31.03.11
uldēn
Līdz vasarai vēl tik tāāālu.....hoķis , vasarssvētki pirmie pikniki...tici man ...neizvilks.:-)
guntarskl 31.03.11
Mušas sadēj, ja izkarina slapjas zivis. Es pēc sālīšanas nomazgāju, un obligāti nožāvēju, izlieku saulītē un pagrozu lai nožūst. Kā uzkar slapjas, tā muša klāt pēc 10 sekundēm.
Uldēn, obligāti pakūpināšu, nebiju iedomājies:))
uldeens 31.03.11
laikam pirms trīs nedēļām,tagad vēl viens simts sālās,vasarā būs ko pie alus grauzt:))
uldeens 31.03.11
to jeeska
diezgan vēss -privātajā,
vēl viena lieta kāpec ņemu iekšas laukā- ribas pasūkāt var nav iekšu rūgtuma...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs