Vinnij,man vienmēr ir interesējis jautājums,kur šefpavāri atrod tās interesantās,nedzirdētās receptes?vai nosapņo,izdomā,nošpiko?vai tas kā īstiem mākslniekiem,atnāk mūza un rodas ideja?
Skatos, aktivitātes nav, būšu kļūdijies.
Bārda :)) līnim ir labi piparmētra ar čiploku!
Ņemam 50g eļļu, 15g svaigas piparmētras, 5-10g dilles, 5g pētersīļi, sāls, citronpipari, cukurs un pāris daiviņu ķiploka. Sablenderē, atstāj uz 5min ievilkties, pārlaj zuvi un ēd! :))
Vinnij, liec iekšā!:)) Labprāt mēģinātu kādu mērcīti. Teiksim pie līņa.:))
Sveiki ķilavu monstri :))
Es te tā padomāju, ir vairākas mērces, ar kurām varētu zivi padarīt īpaši garšīgu. Tas ļautu jums gatavot kā līdz šim, pieliekot mazu knifiņu, padarot to sevišķi garšīgu. Kā būtu, ko? :))
Tu vēl dzīvs ? nav nosituši ? ...:DD
sīkais, putru var vārīt iet uz savu kabinetu
te vīri ēst gatavo
Vairi ko par vimbām klusē Pie Tavām mājām tikai gruntene vai arī ar pravodku der ??
Iebarošanai nevar vārīt visas notiesā :DDDDDDDD
Putras gan viš loka uz nebēdu :DDDDDDDDD
Vairi :)) gatavoju ne tikai zivi :))
Man pašam tagad darba līdz ausīm, tagad vēl Baltvillā par šefpavāru raujos. Ar pirmo, ceru nomierināsies kaislības un varēs normāli strādāt!
Vinnij, tu tik garšigi aprakstīji, ka MAN pat siekalas saskrēja mutē, bet diemžēl es zivis neēdu, bet recepte izskatās ka ir laba!!!!!
Pašlaik ar vaļām tā ir kā ir-pēc 1.maija varētu kaut ko saštukot.
Burtniek :)) vajadzētu pacopēt kopā, kādu brīvdabas šmori sabrūvēt :))
Paldies,Vinnij.Būs jāpamēģina.
nja, bus man vinnijas receptes ar jaaieprove :).. lasot vien siekala saskreja:)
Dzērveņu mērce : 50 g dzērvenes, puse citrona, sāls 5g, pipari, kapāti zaļumi, cukurs 25g. Saspaidam dzērvenes, pielejam ūdeni, garšvielas, kad uzmet mutuli, pievieno zaļumus, sajauc un lieto! :))
Jābūt labam,kā taisa to dzērveņu mērci?