atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

zaceps 17.04.11
Vinnij,man vienmēr ir interesējis jautājums,kur šefpavāri atrod tās interesantās,nedzirdētās receptes?vai nosapņo,izdomā,nošpiko?vai tas kā īstiem mākslniekiem,atnāk mūza un rodas ideja?
vinnijs 17.04.11
Skatos, aktivitātes nav, būšu kļūdijies.
vinnijs 17.04.11
Bārda :)) līnim ir labi piparmētra ar čiploku!
Ņemam 50g eļļu, 15g svaigas piparmētras, 5-10g dilles, 5g pētersīļi, sāls, citronpipari, cukurs un pāris daiviņu ķiploka. Sablenderē, atstāj uz 5min ievilkties, pārlaj zuvi un ēd! :))
Boroda 17.04.11
Vinnij, liec iekšā!:)) Labprāt mēģinātu kādu mērcīti. Teiksim pie līņa.:))
vinnijs 17.04.11
Sveiki ķilavu monstri :))
Es te tā padomāju, ir vairākas mērces, ar kurām varētu zivi padarīt īpaši garšīgu. Tas ļautu jums gatavot kā līdz šim, pieliekot mazu knifiņu, padarot to sevišķi garšīgu. Kā būtu, ko? :))
bums 16.04.11
Tu vēl dzīvs ? nav nosituši ? ...:DD
kaatels 16.04.11
sīkais, putru var vārīt iet uz savu kabinetu

te vīri ēst gatavo
bums 16.04.11
Vairi ko par vimbām klusē Pie Tavām mājām tikai gruntene vai arī ar pravodku der ??
bums 16.04.11
Iebarošanai nevar vārīt visas notiesā :DDDDDDDD
bums 16.04.11
Putras gan viš loka uz nebēdu :DDDDDDDDD
vinnijs 16.04.11
Vairi :)) gatavoju ne tikai zivi :))
vinnijs 16.04.11
Man pašam tagad darba līdz ausīm, tagad vēl Baltvillā par šefpavāru raujos. Ar pirmo, ceru nomierināsies kaislības un varēs normāli strādāt!
Vairis30 16.04.11
Vinnij, tu tik garšigi aprakstīji, ka MAN pat siekalas saskrēja mutē, bet diemžēl es zivis neēdu, bet recepte izskatās ka ir laba!!!!!
burtnieks 16.04.11
Pašlaik ar vaļām tā ir kā ir-pēc 1.maija varētu kaut ko saštukot.
vinnijs 16.04.11
Burtniek :)) vajadzētu pacopēt kopā, kādu brīvdabas šmori sabrūvēt :))
burtnieks 16.04.11
Paldies,Vinnij.Būs jāpamēģina.
mjuniors 16.04.11
atvainojos vinnija:)
mjuniors 16.04.11
nja, bus man vinnijas receptes ar jaaieprove :).. lasot vien siekala saskreja:)
vinnijs 16.04.11
Dzērveņu mērce : 50 g dzērvenes, puse citrona, sāls 5g, pipari, kapāti zaļumi, cukurs 25g. Saspaidam dzērvenes, pielejam ūdeni, garšvielas, kad uzmet mutuli, pievieno zaļumus, sajauc un lieto! :))
burtnieks 16.04.11
Jābūt labam,kā taisa to dzērveņu mērci?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs