atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Zivju pagatavošanas receptes

zaceps 17.04.11
Vo Kiļkan,tagadīņ izskaidro,kur šķirba starp manuālo un elektro maluma faktūru.
vinnijs 17.04.11
Usi;)) vienkāršāk, trīs pret vienu, tā derēs :))
usis 17.04.11
paldies, sevišķi labi ka naf jāliek 3 grami gurķa;)
kilka 17.04.11
zacep - mani drīzāk tā maluma faktūra nevis maļ vai nemaļ nepatīk
zaceps 17.04.11
Kiļkan,piekrītu,elektriskās gaļmašīnas ir sūc,bet tikai lētais gals,ar plastmasas zobratiem,profesionālās ir OK.Manuālās arī tā nekas,bet ir viens bet,ja malsi kautko diktam skābu,nazītis būs pipec,bez kārtīgas trīšanas gaļu nepamalsi.
Brusis 17.04.11
Usis pareizi saka,mani ar interesētu,puskarote diļļu un spičkaste ar pētersīļiem;)))))
vinnijs 17.04.11
Usi:)) vieglākais variants ir maizītas. Grauzdētu graudu maizi pārklāj ar vārītas olas un majonēzes pastiņu, virsū liek salātu lapu, plāni sagrieztu gurķi, citronu un zivi. Ja šāds kokteilis negaršo, tad ir grūtības.
usis 17.04.11
zacep , pamatā jau tāda doma ir;),bet ja nu tomēr
usis 17.04.11
vinnij, ar tevi kā pavāru , droši vien viss OK, bet ja dod recepti -5gr diļlu un 15 gr sīļu pasniedz kaut kā vienkāršotāk , nu naf visiem šie motiļu svari mājās:)
zaceps 17.04.11
Usis,mans ieteikums,tādiem kas ar zivīm ir jūs,tāāādu mantu,kā kūpināts zutis,nemaz nepiedāvā,nespēs novērtēt,labāk apēd pats.
kilka 17.04.11
Elektriskā gaļas mašīna toč ir sūc, ja nu kādas dikti dārgās. Neesmu neko redzējis labāku par veco labo manuālo (protams, ne pēdējo 10...15 gadu ražojumu) ;)
Mans subjektīvais viedoklis - citronpipari man gan nepatīk, šķiet baigi koncentrēti un mākslīgi stipri. Labāk citrona vai laima sulu un miziņu lietot, mellos peperus un tuč tuč sāli. :)
Brusis 17.04.11
Vinnij.Viss ok,sievai tiks uzdāvināts blenderis.Kafijas dzirnaviņas un elektriskā gaļas mašīna tika izbrāķētas.Eš neko nesaprotot no virtuves mākslas.;)))
vinnijs 17.04.11
Brusi:)) ja nav blendera, saspaidi ar kartupeļu stampiņu.
usis 17.04.11
vinnij, pastāsti kā ,tavuprāt, apieties ar kūpinātu zuti, piedāvājot cilvēkam , kas ar zivīm nu tā riktīgi uz JŪS
vinnijs 17.04.11
Brusi:)) še der jebkura trekna zivs, karpa, vēdzele, u.t.t.! Neškandalē ar saimi, ar viņiem jādzīvo! :))
vinnijs 17.04.11
Zacep:)) ja godīgi, sākums ir galvā. Vajag pamatproduktu, tad sākam štukot, kas ar ko pas kopā. Šefpavāram ir jābūt ar teicamu garšas izjūtu un labu atmiņu, lai ēdieni neatkārtotos.
Brusis 17.04.11
Vēl viens debīls jautājums,kafijas dzirnaviņas blendera vietā der?
Brusis 17.04.11
Klau Vinnij,ar šito mērci tak var taisīt jabkuru zivi?Man te čutj ģimenes škandāls,tu nemāki gatavot,a,kur ir līnis;)
siluro 17.04.11
es visas interesantās receptes pārkrāmēju atsevišķā mapē, nekas nepaliek nepamanīts Vinnij:))))))
zaceps 17.04.11
Par ko būsi kļūdījies?neko neesi kļūdījies,bliez tik iekšā ko jaunu,zināšu,ka vienmēr varēšu iemest lūriņu šai sadaļā,paštirstīt lapas kā pavārgrāmatā un atrast kko labu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs