atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

NG-NG 26.04.11
dzhi - atved uz Daugavgrīvas ielu, es iedošu meistaram, lai uzmet aci, ja rullītis nestrādā, tad maini spoli, jaunai spolei IR jāstrādā ideāli.
Tiesa ja aukla cieta, tad arī var būt auklas vaina, ja pirki vienkārši auklu, nevis auklu spolei, bet tas ir mazs procents, jo itāļi daudz ražo sporta lietas un bieži vien auklas ar palielinātu izturību spolei neder nemaz.
Katrā gadījumā vispirms iedod spoli meistaram un tad var izdarīt secinājumus
dzhi 26.04.11
rulliitis griezhas, bet vai vinjsh nodroshina pretsaveerpshanos tas ir jautaajums
aakkis 26.04.11
Nezinu,auklai -laba "atmiņa"!
B0cmanis 26.04.11
Normaalam baltajam taarpam jaabuut, lai 40m pamatauklas saveerpt :D
Panjem auklas gabalu...izver caur rulliti kaa caur sviru...un, ar minimaalu piepuuli pavelkot auklu...paarbaudi vai rullitis griezhas....
Kaada ir populaaras markas spole ? :) neticu ka tas ar shimano vai daiwu vareetu notikt...
dzhi 26.04.11
aakkis, 17g pluds, dubultais griezulis starp pamatauklu un pavadinju, auklu jau meegjinaaju taisnot, bet bez rezultaatiem
dzhi 26.04.11
interesanti kaadeelj tad mazais griezulis nespeej pildiit savas funkcijas? Pagaidaam tam neredzu nekaadu pamatojumu
aakkis 26.04.11
Aukla no cietajām?Ja rullītis strādā,tad nedrīkst vērpt.Spole varbūt ar ar ātru pārnesumu,bet rullītis tikai ar pirkstu griežot griežas.Tinot nemaz negriežas,un ja svars mazs galā.Paņem iztin to auklu pļavā,un no spoles puses caur pirkstiem turot izej visai cauri-jāiztaisnojas.Vispār galā trīskāršo griezekli un lieta darīta!
Lauric 26.04.11
dzhi........Nav jau teikts,ka spolē vaina.Uz ko copēji?Ko izmantoji par ēsmu?Var būt tieši ēsma to auklu tev savērpj.Piemēram baltos izmantojot tie ārā nāk kā roteris,un ja Tev ir mazs griezulītis,tad tas nespēj izpildīt tam doto uzdevumu.Var būt vienkārši lielāku un labāku griezulīti jāliek.Man tā arī bija,līdz kāds pameta šo domu.Šo to pamainiju un viss aizgāja.
eerglis 26.04.11
Boroda nezinu, bet tāds fakts ir. Ja ietinot aukla nedabon griezties ap savu asi (ko nodrošina rullīts), tad laikam tā savērptā daļas, kas rodas iemetienā paliek..
dzhi 26.04.11
nez kur tur kaatam vareetu buut braakjis. kaats vispaar grand distance 6m.
Kasiskajaa variantaa shaados gadiijumos es maucu uz veikalu un lamaaju no panckaam aaraa visus, kas man pagadaas, ja konflikts neatrisinaas paaris minuushu laikaa, bet shoreiz noleemu pakonsulteeties par apstaakljiem, kas vareeja novest pie shaadas situaacijas.
Boroda 26.04.11
Kā ar kātu var vērpt auklu?
dzhi 26.04.11
nedomaaju, ka ilgstoshi vinja vareeja pa to spraugu skraidiit. vienreiz iegaaja un tuuliit arii sisteemu apraava.
p.s.
rulliitis pretsaveerpeejam it kaa straadaa.
eerglis 26.04.11
dzhi moš kātam defekts? man ar vienu kātu vērpj auklu visas spoles :( a uz fīdera tās pašas spoles strādā uz urrā.
AndrisABC 26.04.11
dzhi, tavā gadījumā vair nebija jēgas taisnot auklu, jo šķirbā beržoties aukla jau bija izstaipījusies un viņa metīsies cilpā arī bez savērpšanās. Negribētos ticēt, ka ražotājs būtu atstājis tādu defektu. Te drīzāk ož pēc pašu tirgotāju roku darba.
dzhi 26.04.11
iisti pat nezinu ko lai iesaak, bet probleema ir sekojosha-
iegaadaajos jaunu populaaras markas match spoli un uztinu virsuu ne tuvu ne to leetaako itaalju auklu (0,2mm). pirmaa cope ar jauno inventaaru-vimbas bauskaa. Jau peec 0,5h sapratu, ka man nenormaali veerpj auklu. Kaa saac pludinaat ar atveertu locinju taa aukla kaapostiem vien skreeja nost no spoliites un blokjeeja iespeeju netikai turpinaat pludinaashanu, bet pat ietiit auklu un tas viss apstaakljos kad 30+ vechi pludina plecu pie pleca un auklas iet krustu shkjeersu. man jau saakaas panika, jo kontrole paar pludinju nekaada un tas var izveersties sapinjkjereetaas apkaarteejo copmanju makshkjerees ar visaam no taam izrietoshanaam sekaam. naakamajaa metienaa apraavu uzparikti vispaar DA JOP..... izraadiijaas, ka auklas uztveereejam skruuve nebija pieskruuveera un aukla traapiija spraugaa starp pretsaveerpeeju un uztveereeja korpusu kur arii vinju nocirta- braakjis pie spoles salikshanas kursh man jau taa slikto garastaavokli nodzina veel zemaak, bet tas jau situaaciju neuzlabo. nu neko pieskruuveeju, kas nebija pieskruuveets un izmatojot situaaciju kad sisteema ir jaapaarsien jebkuraa gadiijumaa noleemu iztaisnot auklu. Izgaaju uz celja iztinu auklu savus metrus 40 un ceriibaa, ka veerpshana beigsies ietinu auklu atpakalj un jau peec 5 metieniem nospruka taads kaaposts, ka dabuuju nogriezt arii tos 40m auklas. rezultaataa aukla principaa arii bija beigusies + gariigais nekaads un velk uz kashkji.
Ko man tajaa visaa vainot un kaa to situaaciju labot? slika aukla, slikta spole, slikts makshkjernieks?
zivgarnis 20.04.11
Andža! Guntarskl-pilnīga taisnība!
jeeska 20.04.11
Tā īsti pat nepamakšķerēju ar to 1000, laikam vienu kaltu uz 2kg paspēju izvilkt, un pāris reizes forelēs aizgāju-baigi nomocijos, dēļ defekta.
Man doma, ja sataisīs, tad uztīt kaut kādu 0.07 pīteni. :-)
guntarskl 20.04.11
Andzus 0,1-0,12
Kormorāns 1000šais divi gadi nogāja bez problēmām, un dropšota un džiga. Tagad uz mkšķeres:)
epox59 20.04.11
-katram jau sava spole , es pagroziju rokās 1000 Catanu , nu dukti smalks ''instruments'' , vismaz priekš manis..... :)
-kaut gan man esošās spoles kalpo gadiem , neviena nav ''lūzusi''.. :) !
-Vakar Lielupē noprovēju nenosakāma vecuma un izcelsmes spoli , 150gr ''bļambaku'' ar visām zālēm uz auklas , tin , ka prieks , nav makšķernieka stāsts , tepat no CL ir liecinieks .... :)) .
jeeska 20.04.11
Starp citu tā 1000Catana nemaz nav tik maza. Normāla izmēra spole priekš mazajiem štruntiem.
Vienīgi tagad servisā labojās....netina auklu kā vajag un lociņš neleca ciet. tad jau manīs kas tur būs sanācis.:-)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs