atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

eerglis 12.05.11
jā spole būs lielāka un turēs lielākas slodzes.
switchs 12.05.11
ar vārdu jauda es saprotu - var vilkt smagāku mānekli, vieglāk spole griežas uz lielāku zivi. Sory ja ne tā izteicos, nezinu kā to savādāk nosaukt :)
switchs 12.05.11
ar vārdu jauda es saprotu - var vilkt smagāku mānekli, vieglāk spole griežas uz lielāku zivi. Sory ja ne tā izteicos, nezinu kā to savādāk nosaukt :)
andriskkk 12.05.11
Laikam domāts ir zobratu attiecība? :)
eMKa 12.05.11
Ko nozīmē jauda???
switchs 12.05.11
Iesācēja jautājums.

Vai spolītes modelis, piemēram 2500 no 3000 atšķiras tikai ar auklas ietilpību un izmēriem? vai tomēr ir atšķirīgas arī jaudas? Runa iet par viena modeļa salīdzināšanu.
LISA 12.05.11
EKA, nav par ko! Tik neiedomājies, ka tās kādas kosmiskās tehnoloģijas. Parasta aukla par parastu cenu, kuru ir jēga maksāt.
_EKA 12.05.11
LISA, paldies par ieteikumu!
LISA 12.05.11
EKA, willow pieminētā Stren Original man līdz šim laikam ir bijis veiksmīgākais pirkums. Gaiši zilā ar "glow in the dark" efektiņu. Lēta un bez jebkādiem niķiem.
Lbruno 12.05.11
Ar pīto izjūtu katra zāles stiebriņa, nogrimuša zara,koka piesitienu.Tādējāti veiksmīgi izvairos no zacepiem.Par mānekļa spēli,vispār.Nekādus zirnekļa tīmeklīšus nelietoju.Praksē pārbaudīts,pēc Eiropas stand. ~0.12 to cto doktor propisal.
Sorry,ne par tēmu.
_EKA 12.05.11
LISA kādu mono auklu Tu iesaki lietot foreļojot?
LISA 12.05.11
willow, jā, tā ir ļoti laba aukliņa.
LISA 12.05.11
TERE BRUNO!

Nu nepatīk man mazupē pītā un viss. Nav nekādu objektīvu argumentu. Un, liekas, es tāds neesmu vienīgais...

Visur citur, jā!
willow 12.05.11
Par auklas rokā turēšanu...man ir tā..te varbūt var saskatīt nelielu līdzību ar mušmetieniem..:)..es ņemu auklu rokās un svārsta metienos varu pievilk vai palaist rotu tuvāk vai tālāk...tādējādi iegūstot zināmu amplitūdu, palīdzot spices metieniem ar savu pievilkšanu uzliekot spicei nelielu papildus slodzīti iemetiena brīdī un vēl ir citas priekšrocības....nu nezinu...to grūti ir izstāstīt, tas ir jāsajūt.
Lbruno 12.05.11
Willow.
Ir daži roti,kas vērpj.Nelīdz pat dubultais griezulis.
willow 12.05.11
LISA..Tev ar liels paldies! Noteikti pievērsīšu uzmanību Taviem ieteikumiem reālajā praksē...nezinu vai tā kā Tu rakstīji es mēdzu izdarīties pie upes (nekad neesmu tam pievērsis uzmanību), taču savas iemetiena kustības un manevrus es pačekošu noteikti. Par auklu...lietoju mono..Stern Original 0.2 mm ...domāju, ka aukla ir laba, vismaz mani apmierina pilnībā..pluss galīgi svaigi uztīta (ļaujot auklai nolekt no spolītes, nevis spolītei griežoties)...Varbūt ir tā kā Tu saki...par daudz uztīta. Karabīnītes ar lietoju Owner..20 izmēru (vai 22..neatminos uz ātro) ar dubulto griezulīti...., bet jā..jebkurā gadījumā aukla ievērpjas. Uhh...atkal viela pārdomām un praktiskajām nodarbībām. Velreiz paldies!
Lbruno 12.05.11
TERE LISA!
Nebūtu Tavā prof.Lielā Meistara un viena no Pasules vareno tēla,nez vai jautātu.
Kas pret pīto?
Pirms pāris gadiem mēģināju atgriezties pie mono.Nav kontakata.Staipu gumiju.
LISA 12.05.11
Zivniek, tā var darīt un tā daru es, bet ar īsto svārstu var labāk iegruzīt kātu un aizmest tālāk, ar zemāku trajektoriju un precīzāk.
Zivnieks 12.05.11
willow
es gan nav forelists, bet nesaprotu kāpēc Tu auklu ņem rokā??? kāpēc nevar taisīt to svārsta, vai jebkādu citu metienu kātu turot vienā rokā un auklu turēt ar tās pašas rokas vienu pirkstu?? :))
willow 12.05.11
AndrisABC...paldies par viedokli! Es foreļojot auklu ar pirkstu praktiski nekad nepieturu....pārsvarā aukla tiek paņemta rokā un visa uzmanība tiek koncentrēta uz iedomāto mānekļa iekrišanas vietu. Varbūt man vienkārši vajag sadalīt savu uzmanību un pirms metiena paskatīties, kas notiekās ar auklu pie spoles...nu nezinu...pazudīs laiks, koncentrācija, kā arī savus ieradumus izmainīt ir grūti. Es iegādājos Mitchell Fluid...2000 izmēru, spolīte liekas laba, taču tas plastmasas "dzedzeks" it kā izskatās sēdināts (iestrādāts) kasetes korpusā, tomēr pārlaižot tam pāri ar pirkstu reāli viņu var sajust un arī vizuāli var redzēt, ka par 0.3-0.5 mm viņš torčī ārā...un tur arī tā aukliņa vienmēr man kaut kā pamanās aizlīst.....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs