:)sienaazi nekaadas sinteetikas,kjiplocinjsh un es veel lieku dilles un kjimenes un ar alksniiti kurinaats,pa pirmo.6dien buus atkal jaasakurina:)
ruu, zivij neko citu, kā sali piparus, saldo krējumu nevajag, brekša gadījumā majonēzi sinepes un zallumus, ar veikala garssvielaam tik sabojaa ritiigo smekki.
es zhaaveeju zivis un nav taadu,kuras teiktu ka negarsho,visaam jau to garshvielu un duumu smekjis,tad tikai runa ir par asakaam.Pats gan zivis needu,iznjemot reizes kad tieshaam sakaarojas.
es jau tik jokus dzenu, bet ja ir asaris, zonders, breksis, līdaka, tad raudiš labākajā gadījumā tiek kaķim, citā peld.
Sienāzi,par Pepja raudām arī runāju,Tev laikam nav riktīgs cepējs kompaškā trāpījies...
ruu, tomaatu meercee arii kazaragu var nolociit :) bet nu taisniiba jau tev ir :)
sienaazi,izmarinee taas raudas un tad tomaatu meercee:)buus priimaa
tonis: garshiigs buus viss, ja maaceesi nomaakt pretiigo garshu
nu kalteetu jaa, veel no peipusa voblinna sataisiita, bet lai ceptu un vaariitu, kautkaa neskrien siekal mutee...
Sienāzi,a raudu Tu velti smādē,it sevišķi tīrajos ūdeņos augušu ,ja tā labi sacep...prīmā,arī kaltētām nav ne vainas...
te nu es tonim piekriitu:)visas zivis var garshiigi pagatavot,pat taas "negarshiigaas"
piekriitu toni, neeedu tik ruduli un raudu no kkeramaam ziviim...
I breksis, i līdaka būs garda ,ja mācēsi pagatavot...
aizvakar redzeju,ka pa to silto lietu viens otrs muguru nogrieza virs uudens...
nez..man viens breksis,lielaakais veel bij ar ikriem...
liidakai asaru nav mazaak, breksim lielaakas un vieglaak iztiiriit, liidaka sausaaka
ai,Sienaazi...a cik galjas ir 2kg lidakai,un cik breksim...un kaa tad ar taam asakaam....fanjera ir un paliek fanjera:)))))))))
brekssi ir pat lloti garssiigi, garssiigaaki par liidaku
atklati sakot,man zheel izdod diezgan lielas naudas summas par bariibaam prieksh tik kulinariski mazvertiigas zivs,bet tas ir manas subjektiivaas domas:)