atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Karūsu cope!

91ernis 08.09.12
?????
91ernis 07.09.12
Izstāstat Lūdzu:
Vai karūsām ir rudens žors (ja ir tad kad)?
Cik ilgi viņas ķeras?
Ja vasarā lielās neķērās vai ir cerība tās noķert tagad?
andris01 18.04.12
Aleksam Latgalē ap 1ha lielā karjerā pagājušajās brīvdienās ķērās 1karūsa stundā - lielākās ap400g, īsti vēl nav pamodušās.
alekss 18.04.12
ka ar karusam jau sak nemt Ludzu info.
zivotaajs 17.04.12
par kjiploku un karuusaam nezinu bet to ka saraktaam sliekam ja pa nakti ieliek kjipoka lakstu bundzaaa... un rezeem tikai uz to ( un citu neko) linji njem to gan esmu pieredzeejis
3graudnieks 17.04.12
Z-vidzemē karūsas jau ņem?
durixxxx 31.08.11
to Raudive;cik daudz ķiploka Tu pievieno un uz kādu daudzumu?
ivo 04.06.11
Tad uz kiploku tomeer var vilkt ,man veikalaa teica tas tikai aukstaa uudenii der par stipru smarza, forshi meeginaashu riit paldies tev Raudive !!!
Raudive 31.05.11
1. ķiploks + nedaudz cukurs = rezultaats ir vairaakas copes = raudas, plichi, karaseens
2. šķīstošā kafija = rezultāta nav
3. šušī rīsu etiķis + soja = rauda
Raudive 31.05.11
Te pat uz vietējo dīķi Ādažos.
No rīta pasēdēt. Līdz kādiem ~10-11
Tagad tikai jāpabeidz pokera turnīrs un jāliekas gulēt.
ivo 31.05.11
kur laidiisies ?
Raudive 31.05.11
Laba ideja ar termosu, būs jāpamēģina...
ko liec klāt marinādītei? :)
Tagad uztaisīju 3 komplektus, lai pa nakti marineejas....

1. ķiploks + nedaudz cukurs
2. šķīstošā kafija
3. šušī rīsu etiķis + soja

heheh redzēsim, kas rīt un uz ko uzkodīsies
ivo 31.05.11
legionaar- kadas tev tur nem sudrabenes vai zelta ?
urmaas 31.05.11
Grūbas nav jāvāra.Ielej no rīta termosā vārošu ūdeni un ieber pussaujiņu ar grūbām.apm pēc 45min būs gatavas sprausšanai uz āķa.Ja laiks līdz copes vietai ari ir ap 45min,tad lieki pat laiku nesanāk tērēt.
:)
Raudive 31.05.11
Tagad vaaraam riitdienai gruubas ir doma uztaisiit 2 porcijas...
vienas kas jau paarbaudiitas ar kiploku smarzu.
2aas doma ar kafiju ir kaads meginaajis? :)

kaa ideja par kafiju shodien ienaaca galvaa heheh
veel kaut ko iemineejos par tabasco! :D
Jan4uksdw 03.06.10
A nu skaidrs, vienkarsi ar Auzu paarslam nesmu nekad barojis, vienmer izvelos veikala nopeerkamas baribas!
jurciks 03.06.10
ja esi sliņķis:D,paņem paciņu auzu pārslas kulifāna celītē ,ar nazi sadursti paciņā caurumus,nogremdē paciņu lai piesūcas ar ūdeni.pēc tam lieko ūdeni nospied.mīcīt nedrīkst.saturu ieber spainītī.klāt pieber sausas,vienu vai pat divas paciņas.saturu apmaisi,mīcīt nedrīkst.pārslas saspiežot turēsies,bet nonākot ūdenī bumbiņa izirs.ja slapjām rokām apviļāsi bumbiņu-dabūsi klīsteri.
Boroda 03.06.10
Vienkārši saslapina tikai sliņķi.:)) Pajem pannu, bik pacepini, kamēr kļūst tādas iebrūnas, tad samal kaut vai gaļas mašīnā. Un lieto prātīgi kā piedevu barībai, viņas to barību riktīgi lipina, kas ne vienmēr ir vēlams, it sevišķi stāvošos ūdeņos.
Jan4uksdw 03.06.10
Vienkarsi saslapina Auzu paarslas un viss?
aljiks 30.05.10
Ar auzu pārslām manuprāt tikai iebaro.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs