bums
21.06.11
V.S.O.P.
21.06.11
15 "skaistules" saņem šobrīd svaigas marinādes vannu, rītvakar - būda rūks un svētkiem būs būt!!! Šoreiz palielīšos ar bildēm. Atkārtošu 4hx100C variantu, jo visi draugi nebeidz slavēt maija beigu rezultātu. Cerams, ka izdosies atkārtot :)
bums
21.06.11
Vairi pirmais ko tavai meičai pateikšu būs vārdi -Mīļumiņ Vairis Tevi neuzskata par meiču.
Par sevi nesatraucos mana meiča man vienmēr ir pie sāniem Problēmas būs tiem kuriem tās trūks ....:DDD
Par sevi nesatraucos mana meiča man vienmēr ir pie sāniem Problēmas būs tiem kuriem tās trūks ....:DDD
bums
21.06.11
Vo Vo Labā dropē nedrīkst trūkt 3 lietas
1. šņabis
2.meičas
3.zacene
Ja kaut kas trūkst no augšminētā -var rasties nepatikšanas to meklējumos :DDDDDD
1. šņabis
2.meičas
3.zacene
Ja kaut kas trūkst no augšminētā -var rasties nepatikšanas to meklējumos :DDDDDD
bums
21.06.11
valdis687
Atver šo adresi un izlasi tur viss ir ļoti labi pateikts par vistām -kūpinātām No pieredzes varu teikt ,ka labāku neko neatradīsi /mazāk klausi šejienes prātvēderiem /:DDDDDDDD
http://www.receptes.lv/receptes/kupinatas-vistas/
Atver šo adresi un izlasi tur viss ir ļoti labi pateikts par vistām -kūpinātām No pieredzes varu teikt ,ka labāku neko neatradīsi /mazāk klausi šejienes prātvēderiem /:DDDDDDDD
http://www.receptes.lv/receptes/kupinatas-vistas/
otilijs
21.06.11
valdi768- galīgi garām, neņem ļaunā- 60' kūpināt nevar! Tā ir aukstā kūpināšana. Neskaties ko te citi kūpina. Koka konstrukcija agri vai vēlu nodegs! Un process Tev nepareizs
Interesē, ko tas Meerglis kuupina
Interesē, ko tas Meerglis kuupina
valdis687
21.06.11
eergli, pastāsti lūdzu kā Tu kūpini gaļu un vistas, cik grādus turi un cik ilgi utt. Ļoti gribās pašam noprovēt.
valdis687
21.06.11
eerglis,
Šodien nokūpināju 2 brekšus pēc koka konstrukcijas uzlikšanas un jāsaka, ka rezultāti ir pozitīvi. Temperatūru turēju ap 60 gr. vieglā dūmā, 30 min. 1/3 augšas (dēlīšu seguma) atvērta, tālāk apm 40 min. augša daļēji pievērta. Un kompānija atzina ka progress ir uz sejas! Zivis iznāca sausākas un garšīgākas, tā ka koka konstrukcija savu artavu ir devusi un tiešām zivis labāk izžūst.
Šodien nokūpināju 2 brekšus pēc koka konstrukcijas uzlikšanas un jāsaka, ka rezultāti ir pozitīvi. Temperatūru turēju ap 60 gr. vieglā dūmā, 30 min. 1/3 augšas (dēlīšu seguma) atvērta, tālāk apm 40 min. augša daļēji pievērta. Un kompānija atzina ka progress ir uz sejas! Zivis iznāca sausākas un garšīgākas, tā ka koka konstrukcija savu artavu ir devusi un tiešām zivis labāk izžūst.
eerglis
20.06.11
bet dūmu daudz vairāk kā mucā... kaimiņus izkūpināt negribās :D laukos ir ar cauruli zemē