Izstāstat Lūdzu:
Vai karūsām ir rudens žors (ja ir tad kad)?
Cik ilgi viņas ķeras?
Ja vasarā lielās neķērās vai ir cerība tās noķert tagad?
Aleksam Latgalē ap 1ha lielā karjerā pagājušajās brīvdienās ķērās 1karūsa stundā - lielākās ap400g, īsti vēl nav pamodušās.
ka ar karusam jau sak nemt Ludzu info.
par kjiploku un karuusaam nezinu bet to ka saraktaam sliekam ja pa nakti ieliek kjipoka lakstu bundzaaa... un rezeem tikai uz to ( un citu neko) linji njem to gan esmu pieredzeejis
Z-vidzemē karūsas jau ņem?
to Raudive;cik daudz ķiploka Tu pievieno un uz kādu daudzumu?
Tad uz kiploku tomeer var vilkt ,man veikalaa teica tas tikai aukstaa uudenii der par stipru smarza, forshi meeginaashu riit paldies tev Raudive !!!
1. ķiploks + nedaudz cukurs = rezultaats ir vairaakas copes = raudas, plichi, karaseens
2. šķīstošā kafija = rezultāta nav
3. šušī rīsu etiķis + soja = rauda
Te pat uz vietējo dīķi Ādažos.
No rīta pasēdēt. Līdz kādiem ~10-11
Tagad tikai jāpabeidz pokera turnīrs un jāliekas gulēt.
Laba ideja ar termosu, būs jāpamēģina...
ko liec klāt marinādītei? :)
Tagad uztaisīju 3 komplektus, lai pa nakti marineejas....
1. ķiploks + nedaudz cukurs
2. šķīstošā kafija
3. šušī rīsu etiķis + soja
heheh redzēsim, kas rīt un uz ko uzkodīsies
legionaar- kadas tev tur nem sudrabenes vai zelta ?
Grūbas nav jāvāra.Ielej no rīta termosā vārošu ūdeni un ieber pussaujiņu ar grūbām.apm pēc 45min būs gatavas sprausšanai uz āķa.Ja laiks līdz copes vietai ari ir ap 45min,tad lieki pat laiku nesanāk tērēt.
:)
Tagad vaaraam riitdienai gruubas ir doma uztaisiit 2 porcijas...
vienas kas jau paarbaudiitas ar kiploku smarzu.
2aas doma ar kafiju ir kaads meginaajis? :)
kaa ideja par kafiju shodien ienaaca galvaa heheh
veel kaut ko iemineejos par tabasco! :D
A nu skaidrs, vienkarsi ar Auzu paarslam nesmu nekad barojis, vienmer izvelos veikala nopeerkamas baribas!
ja esi sliņķis:D,paņem paciņu auzu pārslas kulifāna celītē ,ar nazi sadursti paciņā caurumus,nogremdē paciņu lai piesūcas ar ūdeni.pēc tam lieko ūdeni nospied.mīcīt nedrīkst.saturu ieber spainītī.klāt pieber sausas,vienu vai pat divas paciņas.saturu apmaisi,mīcīt nedrīkst.pārslas saspiežot turēsies,bet nonākot ūdenī bumbiņa izirs.ja slapjām rokām apviļāsi bumbiņu-dabūsi klīsteri.
Vienkārši saslapina tikai sliņķi.:)) Pajem pannu, bik pacepini, kamēr kļūst tādas iebrūnas, tad samal kaut vai gaļas mašīnā. Un lieto prātīgi kā piedevu barībai, viņas to barību riktīgi lipina, kas ne vienmēr ir vēlams, it sevišķi stāvošos ūdeņos.
Vienkarsi saslapina Auzu paarslas un viss?
Ar auzu pārslām manuprāt tikai iebaro.